Tidsforskel

Hvorfor skal der være noget der hedder tidsforskel? Hvorfor kan man ikke bare have den samme tid over hele verden? Det er da bare til forvirring og frustration at man justerer tiden efter hvor solen nu lige tilfældigvis befinder sig. Jeg har fx endnu ikke mødt nogen, der synes tidsforskelle var fantastiske. Tværtimod fører tidsforskellen kun negative ting med sig som jetlag, telefonopkald om natten og forvirrede babyer, der vågner kl. 22.38 og er friske og udhvilede!

Selvfølgelig vil det være lettest for alle, hvis vi bare synkroniserede alle verdens ure efter vores Frøken Klokken her i Danmark. Jeg kan da godt se, at det måske er lidt upraktisk for dem der sidder i mørke kl. 9 om morgenen i Chicago, men helt ærligt…er det ikke bare et spørgsmål om tilvænning?!

(Vi er så ankommet til Danmark, hvis du skulle være i tvivl)

One thought on “Tidsforskel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s