>Færdige smilebukser

>Så fik jeg endelig syet øjne og tænder på smilebukserne.

Her er de IN ACTION (omend lidt store i størrelsen):

Og i RO & MAG:

7 thoughts on “>Færdige smilebukser

  1. >Iiiihhh tak Trine 🙂 Jeg er huleme godt nok også en kende stolt af dem. Det er som sagt det første jeg har strikket, som ikke er trekantet og ender i frynser 😀

  2. >Det kan vi godt finde ud af DFO. Det kommer nok til at passe meget godt med efterårskollektionen. En tid på året, hvor et par gode uldstrikkede smilebukser ikke er at kimse af.Huleme…det er vist endnu et af mine hjemmelavede ord, nu jeg lige tænker over det.

  3. >@DFO – Uuuuhh, de bliver nok lidt dyrere så. Der er tillæg på størrelser over 100 cm.@Mor alias min personlige strikkecoach – Ja, jeg tror altså det er godt nok, at du lige skal have de briller tjekket, for jeg synes faktisk ikke de var så slemme…sorry 🙂 Men det kan jo også bare være, at det var min bygningsfejl, som lige passede til den slags sting??? Og den har jeg jo fra min far. Men du må gerne låne den, hvis det skulle være en anden gang 🙂 Glæde rmig til at vise dig dem live på onsdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s