Gode venner

Isac har en god ven i Danmark. Han hedder Felix, eller Filix, som hans storebror Louis siger.

Vi kender Felix og Louis og deres forældre gennem min mødregruppe på nettet, hvor jeg skriver en del med deres mor Ann-Therese. Og vi har før mødtes med dem både her i Danmark og i Central Park i New York, og denne gang var det igen rigtig hyggeligt. Isac og jeg tog derop i løbet af eftermiddagen, så drengene kunne hygge sig lidt sammen inden Søren stødte til efter arbejde og vi spiste sammen allesammen.

Vi fik en rigtig god Spansk Kylling, som Jussi havde lavet efter en Jamie Oliver opskrift. Den skal altså prøves derhjemme også. Det smagte fantastisk – ikke mindst sovsen dertil, som vist var af egen improvisation med lidt hjælp fra piskefløden…mums!

Det var nogle trætte drenge vi kunne putte i deres senge sidst på aftenen, men jeg tror de alle tre havde nydt selskabet og legen.

Vi var i hvert fald enige om, Søren og jeg, at det ikke var sidste gang, vi inviterede os selv på middag i det hyggelige hjem i Nivå. Hvad mere kan man ønske sig sådan en torsdag aften end hyggeligt interessant selskab med god mad og vin?? Ja, jeg spør’ bare…

Det bliver dejligt, når vi snart selv har et hjem her i DK, hvor vi også kan invitere på lidt god mad og hygge.

3 thoughts on “Gode venner

  1. Dejligt at I hyggede jer lige så meget som os. Det var et dejligt besøg – og bestemt ikke det sidste ;o)Jeg håber at jeg må kopiere dine gode billeder til min blog?Fik du min sms om mit afbud lørdag? Har du mon flere smækbukser tilbage?KnusA-T

  2. Hej A-TSelvfølgelig må du kopiere billederne. Jeg har faktisk lagt dem i mit Picasaalbum, så du kunne få dem i en lidt bedre kvalitet. Adressen til albummet er: http://picasaweb.google.com/annbirthe/DanmarksturFebruar2009?authkey=Gv1sRgCLqP0OiZ2_iTLw&feat=directlinkJeg har gemt to par smækbukser til dig, da jeg ikke kunne huske, om dte var de stribede eller ren denim, du ville have. Så du kan få begge dele og enten eller 🙂 Vi finder lige ud af, at jeg kan droppe dem af i næste uge eller du kan komme forbi. Vi er jo ikke langt fra hinanden.Jeg fik din sms, men læste den først her til morgen, da min mobil ikke kører helt stabilt på batteriet. Vi havde en hyggelig dag i går, men savnede jo dig og Felix. Håber han har det bedre i dag.Knus AB

  3. Han er stadig ikke frisk. Suk! Han (og Jussi)kom ikke til fødselsdag i dag. Jeg køber bare begge smækbukser. Havde overvejet det i forvejen ;o) Sender dig lige en mail.KnusA-T

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s