>Stolthed over hele linien

>Drengens første kunstværk – EVER! Er der lige tale om talent her eller hvad? Jamen, altså se lige en farvekombination, en symbolik og en komposition – og så i så tidlig en alder! Jeg er simpelthen ved at revne af stolthed!

Det blev selvfølgelig straks sat i glas og ramme og op på væggen, hvorefter han løb jublende rundt i stuen med armene over hovedet og klappede af sig selv. Stolthed over hele linien!

For de kunstinteresserede derude, kan jeg afsløre at det er en blanding af flere udtryksmidler – blyant, oliekridt, olivenolie og akvarel.

4 thoughts on “>Stolthed over hele linien

  1. >Det var da sært jeg skrev en kommentar her i går hvor jeg roste mesterværket og bemærkede både den næsten cirkulærer streg og den fine tilbageholdenhed med farverne. Men nu er kommentaren væk, måske er den strøget af kunstcensuren?

  2. >@Marina – Nej, jeg har ikke slettet noget 🙂 Slet ikke en kunstkritisk kommentar 🙂 Men den driller nogen gange med kommentarerne og udgivelserne af disse. Det fungerer ikke altid lige godt, det med at kommentere på samme side i bunden af indlægget.Men tusind tak for roserne, de er straks sendt videre til kunstneren 🙂

  3. >Jeg bemærkede forresten også selv den cirkulære streg, da det er sjældent man sådanne i babytegninger. De tegner for det meste frem og tilbage, da det er der de er grovmotorisk 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s