>En turkis spand

>I dag købte jeg turkis spand magen til denne her:

Den grønne købte jeg forleden, da Drengen skulle have sig en sandkasse på altanen. Den har den perfekte størrelse til det formål, og vores altan er nu dejligt pyntet med den fedeste grønne sandspand og de lækreste små bløde sanddynger. Det knaser SÅ skønt under tæerne.

Nå, men efter at have kigget lidt på den grønne sandspand begyndte drømmene at florere i hovedet på mig. Jeg drømte om:

  • varme luftige sommerdage, hvor jeg står i bare tæer på græsset i haven med den grønne spand fyldt med nyvasket sengetøj, der skal op og hænge til tørre og ind og dufte af barndommens sommerminder i sengen om aftenen.
  • vandplaskeri i haven, hvor Drengen sidder nøgen og griner i den grønne spand og plasker legesygt op på sin far, der løber drillende rundt med haveslangens iskolde stråle.
  • havearbejde, hvor der slæbes jord, blomster og grene i den grønne spand fra den ene ende af haven til den anden ende, så vi senere kan nyde lavendlernes bombastiske duft i det hjørne af haven, hvor roserne står allerflottest i solen.

I kan jo godt se, at med drømme som disse og en grøn spand som sandspand, så var jeg jo nødt til at købe en ny spand og den skulle være turkis, så man kunne kende forskel, ikke? Det forstår Manden slet ikke. Og den kostede endda kun 7.99$! Jeg synes jo, det er indlysende for enhver.

Jeg ser det faktsik som en nødvendig investering i vores nye fremtidige liv som husejere!

3 thoughts on “>En turkis spand

  1. >Alle de drømme der kan bo i en spand er man da selvfølgelig nød til at nære, det ville være ganske grovt at lade være. Nogen gange må man bare erkende at man ikke kan forstå hinanden og så mødes i accept af hinandens behov og så længe det er drømme i den økonomiske størrelsesorden skulle der da nok kunne blive plads.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s