Sandkassedrengen

Isac har fået en sandkasse, eller skulle vi måske hellere kalde det en sandspand, på altanen. Efter at have fået sit daglige fix i Sophias og Alexanders sandkasse i Danmark, var han tydeligvis dybt afhængig og måtte bare have sin egen af slagsen. Så jeg fandt denne grønne spand og købte noget “play sand” i det lokale havecenter.

Stooooor succes! Nu har vi en dreng stående ved stuevinduet med lange øjne ud mod sandspanden. Godt der er lunere vejr på vej, så vi kan have døren åben hele dagen. Det bliver dejligt med al den sand inde i stuens gulvtæppe…hmmm…måske var det ikke helt gennemtænkt med den sandspand!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s