>Tahdaaaaah…eeeeen GIVE AWAY!

>Ja, nu skal det. Nu skal vi have os lidt sjov på bloggen igen. Først og fremmest fordi jeg er i det gavmilde hjørne. Ydermere trænger jeg til at tegne lidt igen i det felt, jeg trives bedst i, nemlig portrættet.

Og sidst men ikke mindst, så er jeg ved at revne af nysgerrighed over, hvem der sidder der bag ved skærmen og læser med på bloggen.

SÅ ALTSÅ – Du skriver en kort kommentar til dette indlæg, og så vil jeg på mandag trække lod i mellem navnene og vinderen får et portræt tegnet af mig. Om det skal være et selvportræt, et portræt af en man holder af eller et portræt, hvor jeg selv finder motivet på din blog, det er helt op til jer. Skriv gerne i kommentaren, hvad du ønsker.

Man behøver ikke at have sin egen blog for at kunne deltage i denne give away. Når vinderen er trukket, skal denne sende mig et billede (med mindre jeg selv skal vælge mit motiv) og så vil jeg sende tegningen med posten efterfølgende.

Er du med?

17 thoughts on “>Tahdaaaaah…eeeeen GIVE AWAY!

 1. >Pip – jeg læser med!Meeeeen, selvom din giveaway lyder helt fantastisk melder jeg blog forbi i denne omgang.Synes at det vist må være en andens tur til at blive beriget!Ville egentlig bare fortælle at jeg synes din idé er helt suveræn!

 2. >Jeg er helt med! Forrygende idé med et billede! Jeg er altid elendig på fotografier, så det ville da være herligt hvis man kunne få sig selv i tegnet version istedet.Så du må mægtig gerne putte mig over i trække-lod-bunken:o)Og tak for rigtig god blog…

 3. >JA for hulen da – jeg er i den grad med. Jeg har set billedet du har tegnet af Trine og krøltoppen, og det er jo helt genialt flot !Helt vild fed give-away :-)Kh Maria.

 4. >Tjaaa… Nu har vi jo allerede et par stykker af dine billeder, men kan altid bruge et mere. Så jeg vil også gerne være med. Det ville jo være lækkert med en tegning af selv – med hår. Men på den anden side – jeg kunne meget bedre tænke mig din skitse af Isac!!!Knus fra mor

 5. >Hej !Knald go’ ide! Og jeg ville da ønske mig drengen med de to tænder. Synes måske han virker lidt bekendt:) Den ælfdre herre kan jeg slet ikke finde mig til rette med Hilsen Morfar

 6. >Et herligt input, jeg fordobler lige chancen ;o)Har tit skævet til disse karikatur tegninger man kan få lavet når vi er ude at rejse, syntes de er ret sjove.Knus Jette

 7. >Ih, hvor skønt… Det kunne jeg sørme godt tænke mig at vinde… Var for nylig for en gangs skyld heldig med et foto af min egen dreng (det er altid nemmere med alle andres), som kunne være flot som tegning…

 8. >@Trine – Man må gerne vinde flere gange, og desuden var det jo teknisk set DFO, der vandt den sidste. Så jeg smider dit navn i alligevel. Du skal have chancen, og hvem ved. Måske er tegningen en helt anden type denne gang :-)@M – Velkommen til på bloggen. Du er hermed smidt i bunken :-)@A-T – du er hermed med! Ja, det første billede er flydende tusch malet med akvarelpensel. det er helt klart en af mine favorittegneredskaber.@Maria – du er hermed med i hatten også. Og taaaaak :-)@Bedste, morfar og Jette – den kære familie er bestemt også velkommen i denne Give away. Jeres navne er nu kastet i hatten også. Jeg kan forsikre I andre om, at der ikke er nogen form for nepotisme her 🙂 Det handler ren og skær om held.@Anne Mette Toft – sikke smukke fotografier du tager! Masser af inspiration at hente på din blog…waaauuww…@Maja Kirstine – …og flaskehalsen peger på…..(ej, du må vente til mandag)@FruSommer – Kanon idé. Det tegner jeg gerne :-)Lad os se, om der kommer flere I skal kæmpe med i løbet af weekenden her.

 9. >Ovr, da er da noget af et tilbud, du der kommer med.Ja jeg læser også med, ved du jo nok .)Så hvis jeg må komme med, selvom jeg vandt den første krible-kryds …

 10. >Den ene store “fætter-fætter” og jeg har lige talt om Isac. Vores genbo har et barnebarn, der er een måned yngre. Hun var ude at lære at gå med en gåvogn i går ( hun kan endnu ikke gå selv). Så måtte jeg lige vise “fætter-fætter” det imponerende billede som Isac har lavet.Ja, hvem vil så ikke gerne have eet af dine billeder????Knus til jer alle tre.

 11. >hej.kigger forbi i ny og næ.og jeg er meget gerne med…. synes manden foroven er ret fantastisk…. vh line med baby på armen derfor ingen store bogstaver….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s