Drengen i solen

I dag var vi en tur i Princeton og nyde det gode vejr. Vi havde 20 grader og høj solskin og overalt kom folk i shorts og sandaler. Vi slog vattæppet ud på græsset i parken ved universitetet, smed skoene og hyggede os med hinanden i solen.

Isac synes det var rigtig sjovt at prøve mine solbriller.

Han har desværre skrabet en omgang mellemørebetændelse til sig igen i det ene øre, samtidig med at han er ved at få sine kindtænder. Èn er lige brudt igennem, og det smerter rigtig meget. Han er virkelig mærket af det, og tager sig hele tiden til hovedet og siger: “AV!” Der er ikke noget at sige til, at han pylrer lidt. Prøv lige at forestil dig at have ondt BÅDE i tænderne og ørerne på EN gang. Stakkels myr! Så han bliver godt fyldt op med smertestillende og antibiotika for tiden. Heldigvis elsker han smagen af begge dele og slikker det i sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s