>Påskesøndagshygge

>Endnu en fantastisk dag er næsten overstået, og nu er vores altan gjort forårsklar med smukke tulipaner i hjørnet.

Og da jeg skulle gøre krukken klar til blomsterne fandt jeg disse skud under grangrenene. Det er en plante fra sidste år, men om jeg kan huske, hvad det er! Jeg tror, det er en krydderurt, der har overlevet vinteren under granen – måske oreganoen – men kan I hjælpe mig? Hvad er det? I kan klikke på billedet og se det i større. Nu er den i hvert fald plantet om og kommet ud i solen, så må vi se, hvad den vokser sig stor som.

Den friske kølige vind og varme sol, vi har haft i dag indbød også til at få vasketøjet ud og hænge. Og som altid fik vi lange blikke fra vores naboer, når de gik forbi. Det er IKKE normalt adfærd, her i New Jersey, at bruge sin altan SÅ meget som vi gør og så samtidig endda hænge sit vasketøj ud til skue for alle og enhver. Vi er virkelig tosserne på blokken. Blikkene blev ikke kortere af, at Manden åbnede alle vinduer i begge biler, så de rigtigt kunne blive luftet igennem, og vi begge derefter satte os med tæpper på og delte en kold øl i eftermiddagssolen.

Vi fik også vasket alle de fine skaller vi samlede på stranden i New York i onsdags, og de er simpelthen så smukke. Hver enkelt af dem er som små kunstværker i sig selv.

Som Manden meget rammende sagde, så har de virkelig boet smukt, de muslinger der har haft dem som hjem. Når jeg får sådan en skal eller en smuk sten i hånden, kan jeg blive helt forstummet og bare sidde og nyde at køre hænderne frem og tilbage hen over dens overflade. Det bliver helt meditativt for mig at opleve det smukke både visuelt og taktilt. Jeg er helt klart en “hands on” person, som oplever bedst ved både at se og røre. Ikke altid lige smart, som da jeg fx på Brandts Klædefabrik satte hele alarmsystemet i gang under en udstilling af træskulpturer. De var SÅ smukke, som de stod der på de høje hvide piedestaler, og det glatte bøde træ indbød nærmest til, at man lige tog en af dem op og følte lidt på den og undersøgte den nærmere fra alle vinkler. Den stod desværre på en alarmknap, som straks satte lyd i hele klædefabrikken. Ikke et sekund før al larmen begyndte, overvejede jeg, at det kunne være forkert at gøre!

Jeg valgte den smukkeste af dem fra, som nu skal stå i badeværelset til at lægge mine smykker i, når de ikke sidder på mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s