Isac og Liseth

Hver tirsdag bliver Isac passet af Liseth, og det er bare det bedste – både for ham og mig. Jeg nyder en dag for mig selv, og han nyder en dag sammen med Liseth, hvor de for det meste er en tur på legepladsen, hvor de mødes og leger med de andre børn i området.

Og det bedste af det hele er at se Liseth sammen med Isac. Hun er simpelthen så glad for ham, og de kysser og krammer og pjatter og griner. De er bedste venner, de to. Ofte, når de er afsted har hun sit kamera med, og hun tager bare nogle helt vildt gode billeder af ham i nogle situationer, vi ikke selv får ham fanget i. De billeder sender hun så til min mail samme aften. Og det er bare tydeligt på billederne, at hans respons til hende er fuld af glæde og tryghed. Se bare her på disse billeder fra i dag:

3 thoughts on “Isac og Liseth

  1. Hej begge to 🙂
    Tak for jeres kommentarer. ja, han bliver stor…og bevidst, Jette 🙂 der foregår rigtig meget inde i det lille hovede efterhånden, og der udspiller sig også snedige planer til, hvorledes ma n kan snyde mor og far 😀 Jeg glæde rmig meget til at I begge skal møde ham igen og mig/os igen.
    Katrine – vi er jo på dine kanter i midten af juli, så mon ikke vi kan låne momses bil en dag og køre en tur til Ebeltoft?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s