>De nusser fusser

>Og jeg lægger gerne mine fusser til.

I dag fik jeg min første pedicure EVER! Alt alt for dårligt, taget i betragtning, at jeg bor i mani- og pedicurens hovedstad, USA. Her kan man få begge dele for 30$, og kvinderne her i landet gør det på ugentlig basis. Det er så billigt, at de ikke gider selv at døje med at prøve at nå deres egne fødder og samtidig få neglelak kun på neglene og ikke så meget på tæerne som helhed.

Og nu er mine fusser flotte, masserede, filede, smurte og lakerede! Og sikken en rap lilla jeg fandt til neglene. Den passede lige til min tunika, og jeg føler mig simplethen så fin på fusserne nu. Mon jeg lige kan nå en omgang mere inden jeg rejser. Det tror jeg nok!

Ja, og så måtte jeg jo lige omkring og finde et par nye Bling Bling sandaler til de fine nye fusser også. Så 30$ holdte jeg mig vist ikke helt på.

5 thoughts on “>De nusser fusser

  1. >Du forstår det der med luksus ss – det handler nemlig ikke om beløbet, men om nydelsen.Og lækre sandaler ogso både de nye og dem du har på, på billedet.AB du er min wannabe mom 😉

  2. >@Anja – Uha, en wannabe mom. Det lyder dyrt! Er det så mig, der en wannabe, eller er det dig, der wannabe me? Jeg skal gerne give dig en pedicure en dag. Du som tonser rundt med tre aktive små tøser! Wannabe who, spørger jeg bare?

  3. >Det er da mig der gerne vil wannabe dig Gg og nu i har fået fast bopæl i dk så kommer du til at nusse tæer gør du Gg (uhh næsten advarsel IMOD at flytte til dk Gg)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s