Fanget af Karsten

I dag var vi til en forsinket påskefrokost i det Danske Hjem i Edison. Solen skinnede, vejret var skønt, sådan helt dansk sommeragtigt, og ungerne kunne rigtig løbe rundt i den store have og udforske og lege. Isac NØD det, og sjældent har jeg set ham så træt og så beskidt, som han var, da vi kom hjem.

Karsten og Jane var der også, og de havde deres nye Nikon D90 med. Med det i hånden fik Karsten fanget Isac i nogle helt fantastiske billeder, som jeg vil prøve at se, om jeg kan få lavet i større, så de kan komme op og hænge herhjemme. Se selv:

3 thoughts on “Fanget af Karsten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s