>Overlevelseskassen

>Hvad ville du pakke i en kasse, der er 1x1x0,6 meter (ca.), hvis du vidste, at hele dit hjem skulle være pakket ned i 3-4 uger? Hvad ville være nødvendigheder for dig i den periode, du skulle undvære dine ting?

Vi er så heldige, at der er en luftmadras til os to, en babyseng til Drengen og en højstol i huset, og så har vi jo vores kufferter med tøj og sådan. Men hvad så mere? Når man har et lille barn på 1½ år (nøjagtigt i dag, faktisk). Jeg venter lige med at afsløre, hvad vi har pakket i den, indtil jeg hører jeres idéer. Lige nu står den pakket til kanten og venter på et stykke posttape, så den kan komme afsted til Danmark.

Uh ja forresten, hvis I kender nogen, der har et sammeklappeligt bord + to stole, i Københavnsområdet, som vi kan låne et par uger, så vil det være 10-4!

6 thoughts on “>Overlevelseskassen

  1. >Hmm… En svær en. *s*Går ud fra at tøj og toiletartikler finder plads i kufferterne. Så jeg ville pakke:Service til 3, en kogekedel, knægtens ynglingslegetøj og så fylde ud med al det gode slik og sager man ikke liige kan få i DK. *gg* Ved forøvrigt at man nu både kan få oreos og reeces buttercups i 7/11. Sååå godt. 😉

  2. >Arh, hva?Den er da nem…: Dén bog som stumpen selv plager om at få læst højt.Kamera.Den bærbare.Mascara.Og symaskinen….(For strikketøjet hører vel hjemme i håndbagagen?)Næh, hov. Det var vist nok min egen kasse jeg pakkede dér…

  3. >Jah… umiddelbart ville jeg nok pakke garn, men på den anden side ville det jo være alletiders undskyldning for at købe nyt ;-)Næh, jeg ville pakke en af knægtens togbaner (han har 4), den bærbare, mp3 afspiller og lydbøger, strikkepinde, den store Thomas bog (ja, knægten ER togtosset), og ja, så kan jeg faktisk ikke komme på mere lige nu… Men det behøver man jo ikke så stor en kasse til!

  4. >Det hedder da ikke togtosset; men tog-entusiast ,-)I får da tog lige i nærheden, og så må I jo tage til hovedbanen eller til Hillerød af og til og kigge på nogle flere ,)

  5. >AM – Så er det slettet. Jeg var desværre nødt til at slette hele kommentaren, og så glemte jeg selvfølgelig at gemme din emailadresse 🙂 Men kan du ikke sende mig den på ab(snabela)billedguiden.dk? Så kontakter jeg dig lige, hvis vi får brug for det bord. Det er enormt sødt af dig at tilbyde! Tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s