>Skuffende kreativitet

>Inspireret af Lis og Mette Helena fik jeg lyst til at lege lidt med to blokke papirprøver og en gammel trekantet kommode fra Drengens værelse.


Kommoden er en af de ting, der står på vippen om den skal ud til storskrald eller med containeren hjem. Jeg nænner næsten ikke at skille mig af med den, da jeg elsker dens trekantede form og de skæve skuffer. Den er købt i Aalborg Zoo, hvor jeg arbejdede i min fritid, mens jeg læste på seminariet, og i sluthalvfemserne var de indiske mørke træmøbler højeste mode. Men vi har ikke mange mørke møbler i vores hjem i dag og noget skulle der ske med den, hvis den skulle med tilbage.

Jeg fik håndtagene hevet af og limede derefter forskellige mønstre på hver enkelt skuffe. Når limen var tør skar jeg papiret til med en hobbykniv, så det flugtede med kanten af skuffen.

Jeg mangler stadig at lakere de nye facader, og jeg skal også have fundet nogle nye fede knopper til dem. Jeg forestiller mig nogle skrappe røde, orange eller limegrønne kunne være fede for at skabe lidt kontrast. Det er jo til et børneværelse, så der må gerne være lidt sjov og ballade i spil. Måske forskellige farverige knopper til hver enkelt skuffe, alt efter hvad der kunne tænke sig at findes indeni?

UPDATE: Så er der bestilt knopper til skufferne. 9 stk. af den røde racerbil. Kommoden er jo perfekt til opbevaring af alle hans matchboxbiler.

8 thoughts on “>Skuffende kreativitet

  1. >AM – Skuffende var nu også mere ment som et lille ordspil. Nu da det var skuffer, der var tale om 🙂 Jeg er faktisk selv ret tilfreds med resultatet også. Og tusind tak for rosen 🙂

  2. >Nøj hvor er den sej, særligt når bilerne er kommet på plads. Den er da et berejst hit nu: fra Indien til Ålborg og fra Ålborg til USA og derfra tilbage til et drengeværelse i hus med egen ismaskine.

  3. >M – tak for linket (og rosen). Det var da en helt vildt lækker butik. Den skal helt sikkert have et besøg om små to ugers tid!Britta – tak tak til dig også. De er købt på http://www.coolknobsandpulls.com/Jeg ved faktisk ikke, om man kan købe overseas ved dem.Marina – også tak til dig for roserne 🙂 Ja, det er sjovt med sådanne ting, hvordan de pludselig får en historie med sig. Jeg vil heller ikke tro, at min papfars mor nogensinde have forestillet sig, at hendes gamle spisebord skulle en tur til Amerika. Og når vi så samtidig ændrer på dem, fornyer dem og gør dem personlige, så udvider historierne sig yderligere. Tankevækkende…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s