Drengestreger

I dag havde vi besøg af Helene, Michael og Turner fra Brooklyn. De kom egentlig i går, fordi de skulle være med til vores farvelfest, og de blev så og overnattede og hyggede lidt med os i dag også. Vi havde i forvejen aftalt, at vi skulle en tur til poolen, men den åbnede først kl. 11 og da drengene havde valgt at starte dagen allerede kl. 6, blev det lige sent nok for dem, da de var trætte efter gårdsdagens fest også.

Men der blev dog stadig leget og pjattet og plasket med vand. Vi har fundet en hane i vores sprinklersystem, så nu kan vi få kold vand nede ved garagen, hvilket vi flere gange har benyttet os af sammen med Isac og den blå spand.

</ style="TEXT-ALIGN: center; MARGIN: 0px auto 10px; WIDTH: 266px; DISPLAY: block; HEIGHT: 400px; CURSOR: hand" id=BLOGGER_PHOTO_ID_5344772139824952722 lang="" De to drenge er lige gamle (1 mdr. forskel) og det er første gang de har været sammen i lang tid, men de hyggede sig, og det var sjovt at se, hvordan de rent faktisk snakkede sammen og lavede drengestreger sammen. FX havde de en fest ud af at sidde sammen i Isacs legetøjskurv og blive vippet fra side til side af Michael.

Og da de skulle spise morgenmad sad de nok så fint der for hver sin bordende, som to baroner, med hver deres skål havregrød.

Isac var flink lige at vise Turner de gode steder på legepladsen.

Og når den ene fandt et voksent knæ og en god bog, skulle den anden da bestemt også være med. For vi deles altså om forældrene herhjemme. Blev der sagt!

Der kommer flere billeder til dette indlæg, når jeg får dem af Michael og Helene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s