>Skål og farvel i GT’er og Mojitos

>Sådan ser vores stue ud, når vi holder farvelfest for 10 voksne og 4 børn uden spisebord. Dvs. vi har jo et spisebord, som er arvegods fra min papfars mor, men der er kun lige plads til 4 voksne og to børn. Vi ændrede stuen til en lille café med buffet og små haveborde, og det var faktisk rigtig hyggeligt i forhold til at sidde samlet ved et stort bord.

Aftenen gik. Grillspydene med svinemørbraden, pestokartoflerne, rødvinen og øllene røg ind og snak, gas og gøgl røg ud. Og så fik vi Mojitos!

Og i morges vågnede Drengen så kl. 6 og var frisk og frejdig. Og det gjorde jeg så også!?!

Jeg kan så tilføje, at man for alvor ved, at man er blevet børnefamiliemenneske, når man skuffet opdager at man er kommet 1½ time for tidligt til poolens åbning, som er kl. 11, en søndag morgen efter en fest med GT’er og Mojitos i rigelige mængder! På det tidspunkt havde vi allerede været oppe i 3½ time, og med de enorme oppustede badedyr under armene og UV-sikrede badetøjsklædte tumlinger på skubbecyklerne, prøvede vi på bedste mafiamanér at bestikke poolvagten til bare lige 15 minutters førbadetid, så vi kunne få ungerne kørt trætte og vi selv kunne nyde middagsluren sammen med dem. Men nej, der var ingen kære mor, han var urokkelige, poolvagten, og slukørede trissede vi de lange 300 meter hjem igen og snød os til at bruge den udendørs sprinkler i stedet, så ungerne kunne få plasket deres svømmebleer til på behørig vis, og vi selv i stedet kunne nyde en kold Leffe i de 30 graders varme.

Med andre ord – vi kom os over skuffelsen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s