>Næste strikkeprojekt

>Efter at have set Trines indlæg om ponchoer, blev jeg helt nostalgisk efter den tid, hvor jeg kun strikkede sjaler. Jeg elsker sjaler….og ponchoer! Og jeg skal jo have noget at holde mig varm med inden under den gule skolepatruljejakke i de tidlige efterårsmorgentimer. Så mit næste projekt, når trøjen til Drengen er færdig, må blive en af disse tre:

Jeg kan ikke rigtig blive enig med mig selv om hætten her den skal “stay or away”, men ponchoen er skøn, og så er det en pind 20! Det kan ikke tage lang tid.
Dette er godt nok hæklet, men mon ikke det skulle være til at lave alligevel?

Dette mønster har ligget i min skuffe meget længe efterhånden, og jeg synes bare det må være så lækkert at hylde sig ind i på en kold efterårsdag. Det bliver nok det første af de tre.

Og jeg skal jo have noget at få tiden til at gå med om aftenen i huset, inden Manden kommer til Danmark den 27. Jeg ser det tydeligt for mig: En luftmadras i hjørnet af stuen, to tændte stearinlys, lyden af en sovende dreng i babyalarmen og Dissing, Dissing, Las og Dissing på iPod’en og et lækkert kommende sjal på pindene. Og så selvfølgelig duften af nyt fremmed hus og nylavet kaffe i næseborene.
Og mor, hvis du læser med (og det ved jeg jo du gør) så kan dette også læses som en ønskeseddel for min fødselsdag i oktober…udover den nye symaskine på 220v og dansk stik, som står øverst!

4 thoughts on “>Næste strikkeprojekt

  1. >Sådan, AB!Du er sgu da for cool. Du kommer til at sidde i et nyt, tomt hus og strikke optimist-riller ind i din fede poncho!Jeg synes hætten er for meget – bare min ydmyge mening – men jeg kan sagtens se det for mig… gråt og gult er faktisk også temmelig retro-fint sammen ;-)Kh Trine

  2. >MEGET fine! Især ponchoen er da helt skøn. Synes hætten er fin på hende der modellen…. men ved at på mig ville det se tosset ud! Og så ps….. Jeg kan, jeg kan, jeg kan! Tak for forestilling!KH L

  3. >Jeg syntes nu også ponchoen ser lækker ud. Forestil dig en stille kølig aften ude på jeres terrasse, den bliver da siddende, modsat et sjal der aldrig sidder hvor det skal ;o)

  4. >Jeg er på 'stay' med den der hætte. Man vil nok sjældent få den krøllet over ørerne, men den ser jo også fin ud ned ad ryggen. Og så har de der lækre kæmpepompomer lissom også en bedre eksistensberettigelse:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s