>In between

>Lige som disse små nye ællinger, har vi kun lige taget de første spæde skridt ned mod vandet, hvor vi nu skal svømme i danske strømme.

Efter en laaaaaang tur i luften, hvor jeg fik bevist at en 7 timers flyvetur fra New York til Kastrup rent faktisk er længere end en 8,5 timers flyvetur den modsatte vej. Hemmeligheden ligger i halveringen af forældreparret, der flyver med den 1½ årige dreng! Jeg gør det aldrig igen! Blev der sagt! Og så kan de skyer være nok så smukke.

Og skulle jo så lige vandre halvvejs til Jylland bagefter for at komme med flyveren videre til Aalborg fra Kastrup. Nu forstår jeg bedre, at det kun tager 45 minutter i luften, for man er da halvejs derovre, inden man når ud til gate 30!!!

Vores ting tager dog en lidt længere tur, og alle disse kasser plus lidt til, vil nu være at finde på et stort skib et eller andet sted “ude på blå ocean” (som Dodo vist nok sang engang).

Mærkeligt at tænke på. Inventarlisten endte på en halv million i værdi (tænk jer, der var for 38.000 kr. bøger! Det viser bare, at bøger er for dyre i Danmark!). Det er slet ikke nær nok i min affektionsværdivurdering. Og så alligevel. For jeg har jo det dyrebareste jeg ejer med mig som håndbagage. En noget livlig en af slagsen, og ikke meget for søvn på kufferthylden, men dog lige ved min side.

Og den anden halvdel af mit selv, sidder nu i de tommer stuer i Jersey og kigger på uret, mens han venter på at tiden skal gå, så han kan rejse samme vej (og her skal der ikke lyde et eneste ondt ord om misundelsen fra min side, over at han kan sidde stille og fredeligt og nyde sit in seat entertainment system og sin lille flaske flyrødvin med sin flymadpakke – ikke ord, siger jeg jo. Så smålig kunne jeg aldrig finde på at være. Jeg under ham skam hvert et sekund…jo jo…ikke et ord).

Jeg selv er pt. at finde i det nordjyske, hvor jeg nyder naturlegepladser, kartofler og jordbær fra selvplukkerdynastiet, sæbebobler, hygge med veninderne fra en svunden tid og min mors kødgryder og varme favn.

I morgen er jeg halvejs på Sjælland og søndag bærer jeg dette lille menneske over dørtæsklen til hans nye barndomshjem. Følelserne er mange, trætheden enorm og kærligheden til mit liv uendelig.

5 thoughts on “>In between

  1. >Uhhh… Hvis ikke det danske vejr kan gi mig gåsehud, så kan du, AB!VELKOMMEN hjem. Det er så kæmpestort og jeg kan så let sætte mig ind i hvor bizart du må føle verden er skruet sammen lige i disse timer :-)KNUD Trine

  2. >Velkommen hjem! Også selvom du ikke er nået helt i hus endnu.Jeg ville også betakke mig for at rejse så langt alene med junior – en togtur fra Odense til Holstebro er hvad jeg gider.

  3. >Gud, det er simpelthen nu du er hjemme? Lige pludseligt? Sådan går det når man ikke lige har været på nettet et par dage og så tjekker din blog…Velkommen tilbaus til det danske! Jeg kender dig jo ikke i det virkelige liv, men jeg synes bestemt at Danmark er blevet beriget med din tilbagekomst!!!

  4. >Trine – KNUD til dig også. Jeg elsker dine KNUDERE :-)Britta – Ja, jeg hoppede også lige togturen fra Frederikshavn til Kbh over og nød godt af min papfars og fars barmhjertighed, så de kører os igennem Danmark og helt hjem i hus! Dejligt med flere fædre :-)M – Iiiihh altså, tak! Jamen, øh…jeg er ordlam. Tak må være nok 🙂 Og et YES, I'm back!

  5. >Velkommen hjem til Danmark og tænk lige nu hvor jeg læser med her hos dig er foden allerede sat i nyt barndomshjem. Det var godt det hele faldt på plads for jer med huset. Nu er der kun tilbage at fylde det med liv og det er da slet ikke så dårligt på en sommerdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s