>Kompensationsbajer eller trøsteslik

>Denne her Aston Martin DBS fik Manden lov at hygge sig i sammen med vores gode ven i aftes. Vores ven har lånt den hen over weekenden fra Aston Martin, og jeg har lige lagt øre til et længere foredrag om dens køreegenskaber, den formåen og dens kaliber.

Pludselig har jeg ikke så ondt af ham, over at han skal sidde i den tomme lejlighed en uge mere og derefter skal rejse alene hjem i flyveren, hvor han bare skal sidde og kede sig med det væld af film de tilbyder fra SAS….ikke et ord, sagde jeg jo!

6 thoughts on “>Kompensationsbajer eller trøsteslik

  1. >Miljøvenlig, tja.. Det er en super light version, så den ikke skal bruge ekstra fossilt brændstof til at flytte den, og så kommer den hurtigt hen til sit bestemmelsessted. Den har kun 2 sæder som de fleste økobiler, og så har den en budplade af træ vist. Så med de rigtige marketing briller kan den sikkert godt kaldes grøn.

  2. >Jep med de rette briller er det det rette perspektiv Ss Eller som jeg kender alt for godt fra børne hørelseNej du må ikke spise slik nu – bliver til — du må — spise slik nu :)Kram Anja Ps AB hvordan er det nye hus så nu??????I uge 28 kunne jeg tænke mig at besøge djævleøen, ville det passe dårligt for dig??

  3. >Søren – Sådan skat! Lækkert svar :-)Anja – nu skal jeg så lige ind i hele ugenummertingen igen, men da jeg ikke har de store planer hele sommeren udover at hygge mig med ham ovenover og vores fælles afkom, så er uge 28 helt sikkert en dejlig tid at få besøg i. Kom I bare forbi.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s