>Come in sit back and make yourself wonderful

>Jeg har simpelthen planlagt en times blogging i dag. Nu kan jeg simpelthen ikke negligere min kære blog længere. Det hele kan jo ikke gå op i indretning og ommøblering. Eller kan det?

Nu får I i hvert fald lige et lille kig ind i, hvad jeg har fået tiden til at gå med de sidste par uger. Vi er langt fra færdige endnu, men jeg har alligevel nået at få skabt mig nogle yndlingssteder i huset. Fx er køkkenalrummet med sine lyse grønne farver og farverige billeder på væggen helt klart en af mine favoritter.

Og billedet herunder hænger lige for enden af det lange bord, hvor jeg forestiller mig at jeg skal have hundredvis af skønne timer i selskab med alle de mennesker jeg holder af.


Og dette hjørne af stuen bliver hyggehjørnet. Det er jeg helt overbevist om. Lampen fandt jeg i Ilva på udsalg, og den passer perfekt ind i det højerum, når den står i spænd med sin fine bue mellem loft og gulv. Hunden på væggen fandt jeg i Homegoods i USA og den var egentlig tiltænkt børneværelset, men ved en fejl havnede den i stuen og kom aldrig videre. Den passede ligesom bedre ind der.

Dagen hvor bøgerne kom ud af kasserne og ind i Ikeareolen i alfabetisk orden, var den dag jeg for alvor begyndte at mærke et hjem komme op omkring mig. Jeg elsker mine bøger, og jeg elsker systemer. Især de alfabetiske af slagsen. selv om jeg godt nok legede med tanken om at systematisere dem efter farve ligesom Line har gjort. Det er altså også lidt raf og jeg har endnu ikke afvist idéen, men indtil da styrer alfabetet.

Denne kuffert fandt jeg dagen inden vi flyttede, hvor flyttemændene var i fuld sving med at pakke vores ting ned. Det var lige med nød og næppe at jeg nåede at få den med i containeren. Pyyyha, hvad skulle vi dog have gjort uden den til alt det dejlige legetøj?

Og den limegrønne Fatboy er blevet hjemsted for husets bløde dyr. Et rigtigt hyggespot i børneværelset.

Min veninde er kunsthåndværker i Brønderslev og hun har lavet disse flotte glasbilleder til os, da vi flyttede til USA for tre år siden. Hun er sindsygt dygtig og talentfuld og du kan se mere af hendes arbejde her: http://www.kunst-huset.net/. Sammen med strandskallerne fra Atlanterhavet er gæstetoilettet blevet en rigtig lille oase med dertilhørende smukt lokumspoesi på væggen.
Kogebøgerne ovenpå ovnen gav det meget stilrene køkken et mere hyggeligt præg, og jeg er især glad for de gamle bagerbøger, som jeg har arvet efter min morfars bror, som var bager. Småkagebogen og Nordisk Bager- og Konditorleksikon bør kunne findes i ethvert hjem med hang til søde sager.

Og endelig fik jeg mine krydderurter i vindueskarmen i de fine potter fra Crate and Barrel. Duften er intet mindre en fortryllende, når vinden suser ind gennem vinduet.

Jeg går bare rundt og nyder i disse dage. Jeg nyder vores nye dejlige hjem. Jeg nyder alle de dejlige besøg vi får, fordi vi nu ikke bor en 8 timers flyvetur væk. Jeg nyder for alvor at holde fri for første gang i tre år. Og jeg nyder at se Drengens glade ansigt, når han løber ind og ud af terassedøren eller i mod mig, når jeg henter ham i vuggestuen efter en dejlig dag, hvor han har leget og hygget sig max!

Jeg nyder at skabe disse rammer sammen med Manden og se vores fælles fremtid dukke op omkring os. Og nyder at blogge igen. I’ll be back!

6 thoughts on “>Come in sit back and make yourself wonderful

  1. >Good to have you Back :0)Hvor har du/i bare fået indrette jer godt, håber snart at vi kan komme til DK og besøge jer i jeres nye hjem.Knusjane

  2. >Super lækkert hjem jeg tør ikke tage mine unger med derover gg de roder og sviner bare det hele til – Men seriøst, lækkert hjem i har kram

  3. >Jane – Tusind tak 🙂 Vi glæder os også helt vildt til at se jer igen. Nu er der virkelig en god grund til at glæde sig til jul!Anja – Altså, efter 1½ i samme mødregruppe, troede jeg du kendte både mig og Drengen godt nok til at vide, at vi sviner og roder mindst lige så meget. Der skal være plads til hygge, så kan man bare rydde op bagefter 🙂 Der skal mere til at skræmme os!

  4. >hyggeligt at hører fra dig igen :-)Mine bøger var også længe i alfabetisk orden, til sidst blev jeg bare så træt af virvaret, så jeg prøvede med farvesystemet i stedet for. Egentlig var det mig lidt imod… farevorden er ikke så intellektuelt, vel 🙂 heldigvis er jeg rimelig visuelt styret så jeg kan for det meste huske hvad farve en bestemt bog har, men ellers kan det godt være lidt en udfordring at finde dem.

  5. >Jamen Line, det er jo netop derfor jeg synes din idé er så tiltalende. Jeg er selv 100% visuel og kan ofte bedre huske en bog på sit cover i forhold til forfatterens navn eller dens titel 🙂 Som jeg skrev til dig også dengang, så er mit klædeskab opdelt efter samme princip :-)Og så er det anderledes end hvad alle andre har. Og farveorden er super intellektuelt! Visuelt intellekt styrer for vildt!

  6. >Hvor har I det hyggeligt.Hm undesøgte lige med de to bøger. Sukm, hvor er den ene af dem dyr ;( Den anden er da overkommelig. Skulle du finde et eksemplar for mange af leksikonnet, vil jeg sikkert gerne eje det ;)Men kunne du forestille dig et klædeskab opdelt efter producentens navn????DET kunne der da være udfordring i ,)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s