Sommerbesøg

Siden vi er flyttet ind har vi haft en jævn dejlig varm strøm af besøg. Og jeg har slet ikke haft tid eller overskud til at skrive om det hverken her på bloggen eller på min egen blog. Men I kan da lige få lidt billeder fra nogen af besøgene.

Jørgen og Betina har været her et par gange med ungerne. Og med det gode sommervejr vi har haft var det oplagt med en ordentlig vandkamp.

Ungerne har virkelig en god kemi og de nyder hinandens selskab. Der er ingen tvivl om, at de har noget særligt sammen de tre. Dette billede er taget hjemme ved Jørgen og Betina i Charlottenlund. Der nydes marmelademadder.

Min blog- og mødregruppeveninde A-T og hendes dreng Felix kom også forbi.

Og senere kom Felix’ far Jussi også til aftensmad. Han og Søren styrede grillen med hård hånd.

Det var en super hyggelig dag, med masser af pædagogiksnak og børneleg. A-T er også lærer og netop nyuddannet i Cand. Pæd. Psyk. så vi fik rigtig vendt nogle pædagogiske tanker, da hun skal starte som seminarielærer i psykologi her til august. Det var helt skønt at få vendt de hjerneceller igen.

Og nu bor vi jo ikke langt fra Allan og Khanh og deres to børn Kim-Phung og Lotus. Og vi har haft flere besøg af dem og omvendt. Skønt med gode venner i nærmiljøet! Her læser Allan godnathistorie for Isac og Kim-Phung.

En halv time senere lå KP og sov på sækkestolen, Lotus i barnevognen og Isac i sin seng, og vi voksne kunne nyde roen og rigtig hyggesnakke med hinanden.

I går fik vi besøg helt fra USA. Christina og Emelia fra min mødregruppe i New Jersey er hjemme på ferie i Danmark og da de bor i Farum ved Christinas mor kom de lige forbi os i Ølstykke.

Det var vi vildt glade for, for vi ved jo, om nogen, hvor travlt man har med familiebesøg, når man endelig er i landet. Så vi var meget beæret over at få lidt af deres rejsetid. Og Isac og Emelia kunne helt klart genkende hinanden og hyggede sig rigtig ved gensynet.

Og der skulle selvfølgelig også siges ordentligt farvel.

One thought on “Sommerbesøg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s