>Kender I det?

>Jeg har netop skrevet et langt indlæg, som jeg endte med at slette igen i stedet for at udgive det. Det handlede om, hvor hårdt jeg synes det var at være mor, da jeg skrev det for fire timer siden og lige havde puttet min lille dreng.

Det handlede om konflikter med et 1½ årigt barn. Det handlede om Battle of the wills. Det handlede om mangel på sprog og frustrationen over ikke at kunne udtrykke de ønsker og følelser man har, bare fordi man kun er 19½ måned gammel og derfor ikke helt kan mestre talens brug endnu. Det handlede om en dreng, der kun vil hænge på mors arm (eller skulder). Det handlede om mine følelser som mor til denne dreng, og de tanker jeg gør mig, når han flipper ud ved middagsbordet, fordi han ikke må sidde på sin fars stol i stedet for sin egen, og fordi hans pastaskruer var for varme, hvilket de slet ikke var, men døden skulle jo have en årsag. Og Drengen var dødtræt efter en dejlig dag i Zoo, havde pisseondt i sine hjørnetænder og havde en næse der løb konstant, for ikke at nævne effekten af efterreaktionerne af en oversøisk flytning og mødet med rundt regnet 1027 nye fremmede mennesker OG en vuggestuestart. Kan DU følge med?

Overstimulering, siger du?

Ja, det var også derfor jeg slettede indlægget igen, for det er sgu ikke synd for mig. Jeg skal rumme ham og give ham plads til at tage det hele ind. Den dejlige glade nemme og kærlige dreng er jo stadig lige derinde bag ved skrigeungen. Og nu sover han så sødt, og i morgen er alt igen glemt….i hvert fald indtil havregrøden serveres…

Mon Mor Zebra her nogensinde gør sig lignende bekymringer om Baby Zebra? Jeg mener, den får jo også sin del af nye mennesker hver dag.

One thought on “>Kender I det?

  1. >Ja det er nu godt at man VED at den dejlige unge gemmer sig inde bag hystaden. Selvom det kan være svært at huske når man står midt i det. Min 4 årige slår og sparker når han bliver sur. Heldigvis bliver han kun sur herhjemme, så det er hovedsaglig mig det går ud over. Og så kan jeg da godt spekulere på hvor min dejlige dreng er blevet af! Han bliver heldigvis hurtig god igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s