>Nu fra iPhone

>

Når man har fået en ny iPhone kan man blogge mens man nyder synet af sit nye tørrestativ, som Manden og papfaren satte op i weekenden.

Aaaaahh, en af de rigtig store glæder ved at være husejer er duften af nyvasket sengetøj.

4 thoughts on “>Nu fra iPhone

  1. >Nej, jeg var for nærig til at vente til den nye s'er kom ud. Nu kunne jeg jo få et godt tilbud på den "gamle" og jeg tror helt ærligt ikke, jeg vil komme til at bruge de nye app's særlig meget.Men ja, jeg er en lille smule mere lykkelig nu, end jeg var da jeg stod op i morges. Det er et fantastisk stykke teknik 🙂

  2. >Ja vi bliver jo selv lidt nørdede af de ægtemænd vi har os ss Jeg selv har købt en Samsung F480 Touchwiz og den er jeg mega glad for, men uden Anton ville jeg ikke ane dens eksistens GgMin ferie er slut nu Ann Birthe og jeg regner med at vi daffer til sjælland en tur i en weekend, men det bliver uden oovernatning – den nupper vi på fyn, er der datoer der er helt hen i skoven for jer så mail mig det lige.Kram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s