7 thoughts on “>Now it makes sense

  1. >Næh, det har du vist ret i. Louis har også lige spurgt mig, hvorfor jeg ikke har en cykelhjelm. "Ja, det er et godt spørgsmål", måtte jeg så svare. Sej hjelm!KnusA-T

  2. >Klart at et blogtræftema kunne være iført Nyrup-kyse… Hmmm… Jeg er en af dem der længe har været med på den galej. Smider et billede af 'skallen' på min blog i morgen…Hader bare når man har total hjelmtindinger bagefter;-DFedt: En fordel ved at være vokset gennem hårgrænsen!

  3. >A-T – Ud og skaffe :-)Jane – tak, takDFO – Jamen, jeg har altid vidst, at du var en af trendsætterne inden for både blogging OG snublekyser 🙂

  4. >Øj, den er fin – en sådan kunne også få mig til at gå med cykelhat!!!Og så matcher blomsterne på den din blog – meget gennemført!

  5. >M – altså jeg har jo altid sagt, at der er kun én god grund til ikke at køre med cykelhjelm, og det er at man ser fuldstændig tåbelig ud både med den på og bagefter. Som lærer var det mit store dilemma, da jeg jo gerne vil vise eleverne et godt eksempel, men forfængeligheden vandt og jeg valgte at livet livet "on the wild side" uden hjelm. Så jeg var ikke lige så fornuftig som vores kære DFO (hatten af (på) for ham!)I mine tre år i USA var det ikke en bekymring jeg behøvede at tænke på, da det var komplet idioti, at bevæge sig ud i trafikken uden karosseri og vinduer omkring sig.Nu kommer jeg så hjem og ser, at scaterhjelmene er blevet godkendt som cykelhjelme og så er jeg i mellemtiden også blevet mor. UPS, så kom fornuften og frygten lige ind over mig. Tænk nu hvis…og so videre ned under lastbiler og henover kølerhjelme og moderløse børn og det hele.Ja, og så er den blomstret og fin. Dejligt! Prøv det, før din nabo og spred det glade budskab 🙂

  6. >Den er lækker :-)Og du er bare sej, for du tænker med hovedet (!).Og tak for henvisningen i øvrigt, ho ho.Ha en god cykeltur.KH Maria.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s