>Løn!

>Tænk jer! Jeg har lige modtaget den første lønseddel i over tre år!

Jeg kan slet ikke finde ord for hvor fedt det føles endelig at tjene sine egne penge igen og kunne være med til at bidrage økonomisk til vores lille familie. Penge burde være ligemeget, men lige netop i dag, er de for mig et symbol på selvstændighed, sammenhold, anerkendelse, stolthed, medansvar, ligeværd og måske denne nye lækre regnjakke fra Danefæ!?

3 thoughts on “>Løn!

  1. >Tillykke med skejser AB. Det er nemlig den dejligste fornemmelse at få sin egen løn. Min mor prædikede altid for mig, at man "aldrig må gøre sig afhængig af sin mands økonomi". Og seriøst, hun har virkelig banket det HÅRDT ind i knolden på mig. Sidste år levede jeg et par måneder af kærestens indtægt…og jeg var ved at blive sindssyg. For lommepenge udbetalt af manden går man jo ikke bare ud og køber godter til sig selv for, man føler ligesom at man skal bruge dem på noget helt vildt klogt og fornuftigt. Endelig fik jeg job og så så man da lige mig gå amokbananas i personlige indkøb….Og det er en flot regnfrakke! Køb den! Køb den!!! -For dine helt egne selvstændige og stolte penge:o)

  2. >Trine – Ja, jeg syntes nok, jeg kunne se, at der stod AB på brystet af den :-)M – Hvor sjovt, jeg har fået nøjagtig den samme opdragelse. Jeg tror der er mange kvinder i vores generatin, der har fået det ind med modermælken, så det er bare SÅ vildt for os, at forestille sig, at det kan være anderledes. Det var helt klart den største udfordring for mig ved at skulle bo i USA i tre år. Skide være med afstand, ny kultur osv. nææææ, at være 100% økonomisk afhængig af sin mand, det var virkelig en lektie at lære…..for os begge, for han synes jo, det var mindst lige så nervepirrende, at skulle være eneforsøger, og have ansvaret for at vi havde de ting vi havde behov for i vores hverdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s