>Frøken Pfaff has arrived!

>Så er jeg den lykkelige ejer af sådan en lækker frøken Pfaff 1142 her:
På torsdag er det min fødselsdag og heldigvis havde min dejlige mand og skønne familie hørt mine bønner og stukket deres pengepunge sammen, så jeg kunne få mit ønske opfyldt, da jeg i går inviterede et par af dem til fødselsdagsmiddag.

Og med dagens ruskende og regnende efterårsvejr er scenen sat. Kontoret skal indrettes, så jeg får mit lille kreahjørne til sy, strik og tegn, og så skal der syes gardin til Skrupsakken, tørklæder til mig selv sagde hunden, sengetøj til os alle, smækbukser til de korteste ben i huset og haremsbukser til de tykkeste. Og så skal jeg have lært mig selv at smocke! Jeg kan næsten ikke vente!

I mellemtiden, og det er mens vi venter på at vi først lige får købt 425 planter bøgehæk, og derefter igen får nok penge på kontoen til at lave kontor for, så vil jeg gå i gang med at strikke endnu et par smilebukser til en lille gave.

4 thoughts on “>Frøken Pfaff has arrived!

  1. >Hey sådan en har jeg også Ss den er så rap og lækker at sy med – glæd dig og så er den god til at smokke Ss Sig til hvis du vil ha tips og tricks, min står fremme i stue ALTID – ved faktisk ikke hvad jeg skulle gøre uden den.Tillykke med om lige om lidtKnus Anja

  2. >Fru Sommer – Ja, jeg tænkte nok at det ville så Great Expectations, at jeg smed infor om den på bloggen. Man er jo oppe mod nogle ret talentfulde syersker her i blogland – inkl. dig selv!Anja – dejligt at høre fra en med lignende topmodel. Du hører nok fra mig inden længe, når jeg sidder frusteret og møver mig igennem manualen og skal have lidt insiderviden :-)Og tak til jer begge for lykønskningerne 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s