>Løftede øjenbryn

>

Jeg har altså to drenge her i huset, der kan løfte det ene øjenbryn på her måde:

Damn, det gad jeg godt at kunne. Der er ikke noget mere: “Ja, hvad tror du selv?, og tror du i øvrigt at jeg er så dum at jeg falder for det gamle trick?“-agtigt over det. Det er umuligt at tage røven på én, der kigger på dig på dén måde. Det ville være så sejt at have den egenskab som lærer. Især når børnene nogen gange er et hovede højere end en selv.

Jeg kunne selvfølgelig også bare hoppe op og bide dem i knæet?

4 thoughts on “>Løftede øjenbryn

  1. >Enig, det med øjenbrynet virker super som lærer. Har jeg selv benyttet mig af mere end en gang.Og ja, han ser da virkelig stor ud, ham Isac, på det billede. Og tænk sig, at han allerede kan det med øjenbrynet!!?KnusA-T

  2. >Tænk at kunne øjenbryne folk, allerede i den alder. Han skal nok nå langt!Jeg forsøgte og forsøgte, da jeg var barn. Ville så gerne kunne lige præcis det, og så at rokke med ørerne. Kan stadig ingen af delene….AB, jeg har tagget dig i sådan en farveleg der florerer i Blogfarvandet for øjeblikket. Håber du gider lege med – kig over og se hvad det går ud på.

  3. >Katrine – Ja, han er blevet stor…og tung, men sjovt nok ikke mindre glad for at sidde på armen af sin moar….suk :-)Og damn you for at kunne noget, som jeg skide godt gad kunne!A-T – Aaaaaarrgghh, kan du også?Jeg gider slet ikke snakke med jer to mere nu! Altså manner…..(kan I lære mig det evt.?)Anne – Altså, jeg kan rokke med næsen, men det har bare ikke helt den samme effekt over for en 9. klasses dreng på 1 meter og 87.Jeg er med på legen. havde allerede set dit tag inden du skrev her, så var i fuld sving 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s