Efterårsbilleder

Efteråret er kommet ind over os med al sin kulde, blæst og regn. Men efterårsferien bød på det smukkeste efterårsvejr man kunne ønske sig, og med en udedreng findes der vitterligt talt ikke noget dårligt vejr, blot dårlig påklædning, for ud, det vil han!

Så afsted med os, og med bedsterne, for hvis vi skal ud, så skal de også 🙂

Her er han med far, farmor og farfar ude og finde kastanjer i Hørsholm. (Mange af billederne er taget med mobiltelefon, derfor den lidt slørede kvalitet.)

Og da de kom hjem, skulle der jo laves kastanjedyr af gevinsten og sendes billeder til mor, så hun også kunne se de fine nye skabninger.

I frederikshavn hev vi bedste og bedstefar med på Bangsbo naturlegeplads. Og de var de helt rette at invitere med sådan et sted på en kold dag, for de kom med varm kaffe, hjemmebag og sæbebobler. Det bringer altid gode minder for mig at gå en tur i bangsboskoven, og det er intet mindre en fantastisk, at jeg nu kan tage Isac med rundt i de samme rammer, jeg selv voksede op og legede i som lille. Man ser det hele med lidt andre øjne på den måde.

I dag gik Isac og jeg nede og handlede i Ølstykke og købmanden havde tilbud på kæmpegræskar. Så selv om pladsen var trang i klapvognen, måtte vi altså have os et par stykker med hjem og udhule til lygtemænd. Man er vel en rigtig amerikaner til Halloween, ikke? Isac ligner i hvert fald en stolt en af slagsen her, da han skulle vise far de flotte resultater af det hårde slid.

Vi måtte da også lige vise far, hvordan vi havde været nogle vældige karle med kokkekniven og grydeskeen. I kan se flere billeder af græskarene HER.

Bagefter var der dømt fri leg på græsplænen mellem far og søn, og Søren fangede dette vidunderlige billede af udebarnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s