Hul i hovedet

I går blev så dagen, hvor vi skulle have vores debut på skadestuen med Isac.

Lige som jeg kom ned i vuggestuen for at hente ham, slog han hovedet ind i en væg og fik en 2 cm. lang flænge lige midt i panden. Jeg havde set ham ind af vinduet, hvor han hyggede sig med Niklas med at lave huler under bordet. Da jeg trådte ind af døren kunne jeg derimod høre hans gråd. Og da jeg kom helt ind så jeg så hans lille ansigt fyldt med blod! Jeg tror nok, jeg blev lidt forskrækket og ud af flippen.

Vi blev smidt i en taxa og kørte på Frederikssund skadestue, hvor de tog ham ind med det samme. Han fik tre strips på, da lægen mente det ville være lige så godt som at sy eller lime (tak guds ske lov for det) og han klarede det bare så fint. Sad helt stille tæt ind til mig, mens hun fik lov at vaske det åbne sår med sæbevand. Han peb kun lidt, da hun sprittede det. Og bagefter var han mere interesseret i det røde saftevand og de gode mariekiks, man kunne få afdelingen.

Så nu ser han sådan her ud:

I dag blev vi hjemme fra vuggeren og arbejdet, da der var risiko for at det ville springe op ved for meget tummel, og så hyggede vi i stedet med A-T og Felix i Nivå. Det var rigtig hyggeligt, at de lige var med på sådan et spontant besøg af os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s