Så blev Isac husejer

Med en huledreng som Isac har vi et stykke tid været enige om, at han skulle have et legehus, nu hvor vi endelig havde pladsen og haven til det. Det blev så i dag. Vi havde besluttet os for, at han skulle have det under alle omstændigheder til foråret, og så valgte vi så at købe det nu som en kombineret fødselsdags- og julegave til ham fra os. Så kunne han også ønske sig ting til huset. Når fødselsdagen ligger så tæt på jul må man være lidt fremsynet i sine gaveindkøb.

Vi fandt dette hus i Den Blå Avis. Det er en ældre mand i Ringsted, der er pensionist og derfor har god tid til at gå og hygge sig med at bygge sådanne legehuse. Han sælger dem færdigbyggede til afhentning og Søren og Allan tog sig derfor en tur til Ringsted med en lejet trailer bag på Forden og hentede hytten. Og jeg må sige, at jeg var faktisk ret imponeret over kvaliteten. Det er et ganske fint hus, vellavet og endda speciellavet til os, der gerne ville have et ekstra vindue i.

Allerede inden Isac skulle puttes til middagslur, snakkede han og jeg om, at far snart kom hjem med et hus til ham. Og han var et stort smil bare ved tanken, mens han gik forventningfuldt rundt i huset og sagde: “Hus…hus…hus…” Han er inde i en periode, hvor Bamse og Kyllingen er et kæmpe hit, og især Bamses hus/hule er misundelsværdigt. Det der med at hulealderen først kommer ved 4 år passer altså ikke helt i Isacs tilfælde. At krybe ind i små lukkede hyggelige rum og kroge er bare sagen for ham.

Da huset endelig ankom var han lige vågnet og han lignede næsten en der troede det var en drøm, da han så bilen med huset bagpå.

Det var et fantastisk syn. Hvor er det dejligt at kunne give ham gaver nu og se, at han virkelig sætter pris på det og at han glædes over det. Jeg elsker denne alder!

Han har så siden talt rigtig meget om, at huset skal males. Måske fordi det sidste hus han fik (i pap) blev malet godt og grundigt i alskens farver af han og jeg. Dette hus bliver nok lidt mindre farverigt, når det skal have en omgang til foråret.

Men indtil da har han udsmykket det fint med sine kridt. Han har da lidt kunstnerisk flair den knægt (siger moren stolt).

Kim-Phung og Lotus skulle også lige teste huleværdien i huset.

One thought on “Så blev Isac husejer

  1. Ej hvor er det bare et flot hus Isac har fået sig STORT tillykke med det:0) Glœder os til at de hvad farve det for til sommer…..
    Knus Jane

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s