>Gravkøer, jordbær og hængekøjer rocks!

>Denne weekend var intet mere end fantastisk og jeg var SÅ klar til bare at kalde tiden for sommerferie, da jeg gik i seng søndag aften efter en hyggelig stund på terassen med alle naboerne ved bordet. Hold kæft, hvor er vi havnet i et smørhul, hvad naboer angår.

Vi har været ude næsten hele tiden, kun afbrudt af nogle få timers søvn i vores senge. Vi har spist alle måltider ved havebordet og bare nydt og nydt og nydt, at kunne gå ud og pludselig have huset forstørret med adskellige kvadratmeter i udeareal. Terrassen bliver en slags extended part af huset, og det som før var udenfor bliver pludselig bare endnu en naturlig del af ens bolig, som man færdes hjemmevant i.

Det var weekenden, hvor vores Projekt Skur i Hul skulle iværksættes. Efter at have flyttet 15 kvadratmeter græstørv lørdag, kunne vi ikke overskue anden del, som bestod i at grave 30 cm. længere ned i ny byggegrundsjord (læs: hård som sten) med én spade. På vej til lossepladsen med sidste lad tørv, kørte min mand forbi en gravko, og spurgte kækt manden, der styrede den, om han også gravede private haver op. Han var igang med et kommunalt projekt en søndag formiddag!? (den lader vi bare lige stå lidt, ikke?)

Nå, men to timer senere var hán at finde MED gravko i vores have. Og hvis der er noget, der kan fange små børns opmærksomhed, så er det gravkøer. Alt stod stille, da koen begyndte at grave. Skrupsakken stoppede midt i sin cykeltur, for det var da lige godt noget af det vildeste, han havde set længe. Og jeg er sikker på, at drømmen om at styre sådan en maskine selv engang ikke ligger langt tilbage i hovedet.

Til sådanne solrige weekender hører sig også jordbær. Og når man ikke selv kan nå de røde fristelser, må man tage andre kneb i brug. Og pludselig var der et stort tomt hul i jordbærskålen.

Og så fik vi ENDELIG sat hængekøjen op, som vi købte for en måned siden.

Og Oh Boy, hvor kan jeg tydeligt se mig selv ligge og slænge der midt i solen hele sommeren. Jeg købte den på kojeshop.dk og den er helt klart en anbefalelse værdig. Det vatterede stof og nakkepuden sætter komforten helt i top, og så er der rigeligt plads til to i bredden, hvilket giver endnu en hel ny dimension til begrebet After Eight, som vi dyrker i stor stil herhjemme.

Ja, og så regner det igen i dag og resten af ugen ud. Sørme godt man ikke har sommerferie endnu, hva’?

Fodnote for nytilkommende på bloggen: After Eight er mere end bare chokolade, hvilket i sin enkelhed burde være nok til at forgylde begrebet. Det er også den tid på aftenen, hvor barnet sover og voksentiden starter.

3 thoughts on “>Gravkøer, jordbær og hængekøjer rocks!

  1. >CK – i hvert fald noget mere effektiv end os to og spaden :-)Nette – Ja ok 🙂 Det er heller ikke altid, den holder helt her i huset. Men vi stræber efter det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s