The Italian moment you’ve all been waiting for!

Måske skulle vi bare have købt den rejse til Toscana i år i stedet for at sidde herhjemme og belemre alle jer med mine dårlige undskyldninger af italienske abstinenser.

Nå, men her kommer øjeblikket, hvor jeg afslører, hvad den heldige vinder får i min italienske scrabblekonkurrence. Jeg har lovet det skulle være italiensk inspireret. Jeg har lovet, at det kom fra min hånd. Og jeg har vist også lovet, at det var pissefedt eller sådan noget i den stil. Jeg synes selv, jeg holder alle tre løfter med de her kaffeluffer:

IMG_4561 IMG_4562 IMG_4563

Man vinder simpelthen FIRE KAFFELUFFER, der holder fingrene lune, men skoldfrie, og kaffen varm lige den tand længere, hvis man svarer rigtig på, om jeg vinder eller taber mit scrabblespil med italienske Tatjana. Et spil du for øvrigt kan følge LIVE ude i højre margen. Indtil videre har alle svaret, at jeg vinder spillet, hvilket jo ville optimere chancerne for en pessimist, hvis jeg rent faktisk går hen og taber. Just say’in it!

Men hel’ ærli’ hva’, er de ikke fede?

DELTAG LIGE HER! Alle kan deltage, også selv om du ikke har en blog eller ikke bor i Danmark.

Behøver jeg at sige, at de bliver sat til salg i min Amiobutik lige om et halvt sekund og at Amio åbner den 1. august?

2 thoughts on “The Italian moment you’ve all been waiting for!

  1. >Anna – tak skal du have. Så skulle du lige have smidt dig ind i konkurrencen, der kunne der jo være et par på vej til dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s