>Velkommen til Systuen Solsikken

>

Man begynder at kunne se på stofresterne i mit værelse, at der har været sommerferie, og jeg har haft oceaner af tid. Vi har ikke rejst det store i denne ferie, en lille tur til Nordjylland, men ellers bare hygge og afslapning herhjemme. Det har været SÅ skønt at kunne holde ferie og tage den med ro, i stedet for at fare land og rige rundt. Især når vejret har været så smukt, som det har, ellers kunne det godt være dette indlæg havde lydt an tand mere bittert i tonen.

Men al den lediggang er bl.a. endt med to mobilpunge og et sæt sengetøj til en lille pige.

Vil I se?

Ok så skidt da, jeg overgiver mig, I får hele svineriet så!

IMG_4635

Når mobiltelefonen bliver “Matters of the Heart”, så skal man have den lige ved hjertet og tæt på hele tiden.

Og med en lille lomme til det mest nødvendige.

IMG_4634

Og Liberty inside and out. But of course Dear!

IMG_4638

Denne dyne er lavet af stof fra IKEA og den lilla stribe er hør med gult køkkentern som applikation. Jeg blev selv helt søvnig af at sy den. Det er altså virkelig blødt, det stof….og billigt!

IMG_4644

IMG_4646

Og så lidt til mig selv. En ny mobilpung med lomme til kreditkortet. Siden jeg lavede den sidste mobilpung, bruger jeg ofte bare den, når jeg skal ned og handle eller skal noget andet hurtigt. Så kan jeg lige have kortet deri og VUPTI er jeg dressed. For hvad mere har man egentlig brug for?

IMG_4649 IMG_4650

Og da den lige så ofte ligger i min taske som en pung, som den hænger om min hals, har jeg lavet en lille hemmelig løbegang til halssnoren på bagsiden, så man selv kan vælge det ene eller det andet.

IMG_4652

Og Liberty inside and out. Well, but of….og what the hell. Det’ pisselækkert det stof. I ved det jo.

IMG_4653

Og sådan gik endnu en dag i Systuen Solsikken.

6 thoughts on “>Velkommen til Systuen Solsikken

  1. >For filan da AB, du har jo gjort det, som jeg har planlagt til min mors mobiltaske. Jeg har dog bestemt mig for lommen på bagsiden og så et lille stykke velcro.Og apropos (ja apropos ingenting faktisk), kunne man så forestille sig, at du laver en tutorial med dine kaffe-varme-finger-skåne dimser?Og hvordan undgår du, at de glider ned af glasset?

  2. >Ih, hvor er det pænt!Jeg må hellere se at få lavet den ting til dig, så gavelegen kan køre videre! Men du mangler stadig at sende mig din adr. 🙂

  3. >Puk – god idé med lommen bagpå også. Jeg satte min foran som pynt og så kan trykknaplåsen sidde inde i den og dermed ikke ridse telefonen. Kaffelufferne er ret simple at lave. Jeg skal se, om jeg kan få en tutorial bikset sammen. Kan dog ikke love, hvornår det bliver. Hvis stoffet er stift nok, så bliver de siddende, synes jeg.Julie – Uh ja, gavelegen! Og tak for rosen. Din gave ligger faktisk klar oppe i mit hovede. Skal baaaare lige have den lavet 🙂 Jeg mailer dig lige min adresse.

  4. >Fine punge. :-)Jeg har haft det meget svært med mobilsokkerne, fordi min telefon er lige så glat som din (hvis det altså er din på billedet) og fordi, jeg aldrig kan nå at få mobilen pakket ud, inden den er stoppet med at ringe.Men jeg manglede noget, når jeg hører lydbog under madlavning, cykeltur osv. , så jeg har også været i gang med at lave en "mobilkat". (Gad vide, hvorfor det egentligt hedder kat?)??

  5. >Og å manger jeg både at sige WAUW, og TAK!Tusind, tusind tak for den skønne gave, der lå i min postkasse allerede for to dage siden, og som jeg slet ikke har nået at skrive til dig om. Har været væk og ophængt og alt muligt som bare pokker, men har nået at indvie kaffedisserne og høre cd'en, og er bare så glad for begge dele. Og det cd-cover, mand! Det er da det vildeste. Bare så smukt. Jeg håber det er ok at jeg foto-praler med det på min blog, så snart jeg får en lidt mere ledig stund end nu (hvor jeg sidder og fortrænger insisterende plaskelyde fra badeværelset, og ikke orker at vide hvad der sker…).Så kan jeg samtidig linke til din Amio-shop og reklamere lidt ;o)Og det sengetøj – uh, det er fint. Og jeg vender tilbage. Skal lige ud og bese en vandskade.KRAAAAAM!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s