>Mit navn er AB. Jeg er skabsrockabilly!

>

Det tyske rock’n’rollband The Baseballs spiller lystigt fra anlægget herhjemme for tiden. Jeg må tilstå, at jeg har altid været en fan af rigtig rockabillynumre og berlinerdrengene her har taget en masse nye hits og lavet dem om til netop det. Rihannas Umbrella, Katy Perrys Hot N Cold og Leona Lewis’ Keep Bleeding.

Måske er det min opvækst i et hjem med en Elvisstruck mor, der har sat sine spor i musiksjælen. Eller måske er det mine 13 år på Kaj Hansens danseskole, der hiver trangen til de frække dansetrin frem.

Sig mig nu, er du også skabsrockabilly?

3 thoughts on “>Mit navn er AB. Jeg er skabsrockabilly!

  1. >Nix – jeg har forlængst erkendt, at det ikke kan skjules – ergo – jeg sprang ud af skabet for snart længe siden og blev en fuldtud og helt igennem rockabilly med hang til både Elvis, dans og hoftesving..

  2. >jeg synes sgu det er et meget sjovt act… og versionerne er sgu bedre end originalerne …. men det pop (altså på den sjove måde)den der umberella er da alt for sjov.men ellers er jeg helt på linje med Uden Relevans…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s