>Blå bøger

>Mine fem bedste blå bøger:

 • Drageløberen
 • Trækopfuglens Krønike
 • Dinas Bog
 • The Art of Racing in the Rain
 • Syv Fantastiske Fortællinger

Blå bøger
Det er en blå dag. The Blues is here. Tid til melankoli, ro og indadhed. Jeg hilser regnen, stearinlysene, den fugtige kølighed og mørket velkommen ved at rydde op i mine bøger. En gang i mellem er det rart at komme omkring dem og se, hvilke man mangler at læse, hvilke man holder særligt af og hvilke man helt havde glemt.

Efteråret og vinterens indendørstid råber på gode læseoplevelser for mig. Da billeder og ord hænger uadskilleligt sammen i min verden, synes det oplagt at stille mine bøger i visuel orden fremfor alfabetisk. De næste 8 dage får I en farve om dagen. Måske er der en bog i blandt, I ikke kendte eller bare havde glemt.

Vil du vise mig dine blå bøger?

9 thoughts on “>Blå bøger

 1. >Mine bøger står også i farveorden. Det giver ro. Trækopfuglens Krønike, startede jeg på til denne sommer. Men pludselig tog arbejde og hverdag overhånd og jeg er ikke nået nogle steder.

 2. >Uden Relevans – Se'føli. Du siger bare til. Himmelblå – Skynd dig tilbage til den! Den er virkelig virkelig god…og anderledes!

 3. >Uuuuh det giver helt refleksioner til en eller anden film jeg ikke kan huske titlen på.her blev alt stillet i enten farveorden eller også efter stemning eller noget helt tredie…"Any way" så ser det meget cool ud!Dinas bog er god … drageløberen har jeg stadig til gode!

 4. >Har man læst "Drageløberen" af Khaled Hosseini, som er fantastisk, MÅ man bare læse "Under en strålende sol" – samme forfatter. Den er åndeløs spændende….min anbefaling til de mørket, stearinlysene og køligheden…men jeg tror den er rød….dur det så?? Måske skulle jeg også få lidt farveorden på mit "bibliotek"?

 5. >Spunky – ja, i "I seng med fjenden" var det jo mega creepy med den slags tendenser 🙂 Du kan roligt gå i gang med Drageløberen, og bagefter Under den strålende sol, som Anette også anbefaler her i kommentarfeltet.Uden Relevans – oki doki.Anette – Den kommer under de røde bøger. Min er sort, da det er den engelske udgave "A Thousand Splendid Suns" men bogstaverne er meget klare røde 🙂 Og du har ret, den er fantastisk!

 6. >God idé både med farveindeling og gennemgangen af hjemmebiblioteket. Mine blå bøger får du dog først at se, når mit bibliotek er pakket ud af kasserne, hvori de ligger godt pakket ned pga. flytning.

 7. >Var det "I seng med fjenden"?jeg kan slet ikke genkalde mig billeder fra den film lige nu, måske jeg skulle sætte mig og se den igen.men drageløberen burde jeg nok give mig i kast med specielt fordi den allerede stå på hylden!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s