>Grønne bøger

>

Mine fem bedste grønne bøger:

  • Livlægens besøg
  • Peters Jul
  • Lille fugl fra himlen
  • Brick Lane
  • Emil fra Lønneberg

IMG_4691

9 thoughts on “>Grønne bøger

  1. >Og PS : et glas mælk er vores næste bogklubsvalg forresten. det var en hård omgang at læse den. Jeg kan desværre ikke være tilstede til den bogklub- det erjo længe siden jeg har læst den bog, men den glmmer man joikke sådan lige…..

  2. >mette b – I lige måde søde Mette!Spunky – grønne bøger kan være så meget, ikke? :-)Anette – ja, Eva linkede godt nok selv til det også. Feeeed installation.Christina D – Unn har jeg endnu ikke kunne få læst færdig. Den fænger mig ikke rigtig og jeg er nok startet på den på de forkerte tidspunkter. Mon jeg nogensinde får den læst? Et glas mælk er barsk! Kan huske jeg gav dig den i gave, ikke? Jeg synes helt klart den er læseværdig. Gad godt med til det bogklubmøde. Savner i det hele taget vores bogklubaftener i det amerikanske. Suk!

  3. >Jamen så er vi enige. Den lød ellers interessant og anderledes, men det var virkelig en kedelig bog og en af de meget få (kan tælles på en hånd) bøger jeg ikke har formået at læse til ende.Og, jo, et glas mælk var du så sød at forære mig 🙂 det VAR en god og tankevækkende bog, men også en som man ligesom skulle være parat til, og som man ikke sådan lige ryster af sigMHT bogklubmødet, så er det d 3. september , og jeg er sikker på, du er velkommen 😉

  4. >Jo det kan de vel…i så fald er min bedste grønne bog …. hvis man tager ud fra hvor mange gage jeg har læst i den, "Politikens Store Havebog" …den er jo også grøn i en eller anden forstand 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s