>Immunforsvar og pil søges

>

Jeg må have tabt mit immunforsvar et eller andet sted over Atlanten. Hvis du i sommer var på disse kanter og så det ligge og flyde et eller andet sted i bølgerne, må du meget gerne sende mig den præcise destination, så jeg hurtigst muligt kan komme tilbage og passe mit arbejde i AlleredeYndlingsOttendeklassen. Kraftedme, om jeg nåede at arbejde en uge, inden bacillerne fik tag i mig og resten af vores lille familie, så vi nu har hygget os med at skrabe tapet af væggene to dage i træk. Nogen skal i vuggestue i morgen, og det bliver ikke mig!

Der findes nemlig kun én ting, der er værre end at være syg. Det er at være syg sammen med andre, der også er syge. Især ens mand og barn! Jeg vil altså frygtelig gerne have min sygdom i fred. Være alene om at pylre og kræve omsorg og opmærksomhed. Ikke skulle dele de ynkelige host og snøft med nogen og ikke skulle kæmpe om titlen som Den Mest Syge på Matriklen med nogen. Jeg vil være enehersker i sygesengen for pokker da!

Man burde seriøst lære de små bæster i vuggestuen at holde deres fedtede fingre for sig selv, når de bærer på sygdomsbaciller eller i de mindste alkoholisere dem lidt oftere. Altså de fedtede fingre. Ikke bæsterne. Selv om det også kunne have sin virkning.

Og så al den regn. Hvad sker der lige for det? For første gang har planlæggerne af flytningen af skolernes sommerferie da ramt plet. Som i På Minuttet Plet! Og det har regnet siden ferien sluttede. Som den jubeloptimist jeg fejlagtigt udnævnte mig til i krigsindlægget, må jeg jo finde det positive i al den regn. For al ting sker jo for en grund, har jeg vist også flere gange sagt var mit motto (himmelvendte øjne). Nå, men grunden må være, at der skal plantes pil i haven. Det siger jo næsten sig selv, når der er så vådt, ikke? Klip en pilegren fra en gratis pil i en eller anden andens have, og så stik den i jorden hjemme i din egen have. Sådan lyder planen. Har du pilen?

Jeg vil nemlig vildt gerne lave sådan et hesteskosagtigt pilevildnæs for små trolde at gemme sig i. Så smid lige en kommentar også, hvis du har en pil, som trænger til en klipning, og du bor i Københavns/Nordsjællandsområdet. Så vil jeg blive så glad.

Og har du både set immunforsvaret i Atlanterhavet OG har en pil jeg må få, så får du sgu en gave af en art…eller noget. jeg bliver i hvert fald glad.

Og den første der nævner Bioetellerandetdråberne får en lammer!

8 thoughts on “>Immunforsvar og pil søges

  1. >Har hverken pil eller immunforsvar på mit tapet…., men kom lige til at sprutte en mundfuld the af fnis over den med Bioetellerandetdråberne…!… Gu' gider man da ej kværne 14 fuldvoksne hvidløgsfed opløst i honningtyk kamille-citrus-sovs tilsat uspecifikt urtehejs…., man vil sgu'da bare ha' lov til at være lidt syg med synd-t på!Allerhøjst et venligt "god bedring…. og skal jeg komme forbi med en stak hyggeblade og lidt lakrids?"

  2. >Jeg kan desværre hverken tilbyde pilegrene eller koordinaterne for dit immunforsvar, men jeg kan oplyse at pil er så livskraftig en plante, at den sagtens tåler en tur med posten. Så hvis der skulle sidde nogle venlige pilesponsorer i andre egne af landet, kan de bare klippe pilen i passende stykker, og lægge dem i en plastikpose – og så i en boblekuvert. Jag havde en kollega, der startede pilehegn op på den måde.Og rigtig god bedring!

  3. >Jeg er totalt enig i det med enehersker når man er forkølet. Jeg indeholder alt for mange mandlige hormoner til, at jeg kan brokke mig over min mand og hans klynkeri, når han er syg. Jeg er nemlig værre ;-)God bedring søde AB!KH C

  4. >det der pilenoget bliver altså stort over tid … så er du sikker på at du vil have pil i din have???Der er jo mange vilde piletræer rundt omkring i det nordsjællandske og jeg tror ikke at der er nogen der ser det hvis der mangler en kvist eller to! ;-)God bedring….

  5. >Det der bioetellerandet smager jo af bæ, så det anbefaler jeg i hvert fald ikke !Det eneste jeg anbefaler er sprit. Du bestemmer selv om det skal være i form af Asti, eller i form af håndsprit. Jeg bruger selv begge dele – førstnævnte dog ikke i samme omfang og udbredelse som sidstnævnte.Husker i øvrigt glimrende hvordan det var med et lille barn der bare hiver alt med hjem af sygdom. Møgirriterende, men heldigvis noget der går over efterhånden.KH Maria

  6. >Onkel Eva – nemlig! og tak :-)Anne – jeg giver hermed opfordringen videre i indlægget. Jeg modtager gerne pil med posten også! Tak for idéen…og bedringsønskerne.Cristine – ja, det må være testetoronet, der gør det. Det tror jeg faktisk du har ret i. Og tak :-)Spunky – hvis der ikke kommer noget pil med posten en af de nærmeste dage, så går jeg sgu på rov i Nordsjælland. Tak for rådet og bedringsønskerne.Pernille – nej, desværre. Den er i dagligt brug og jeg er meget glad for den.Maria – jamen, så napper jeg dem begge: Astien OG håndspritten. Jeg har aldrig haft den store firdu til det der sprit, nok mest fordi det var overalt i USA, og jeg bare synes det var for meget. Men måske skulle man lytte til folk med ekspertise på området = dig. Tak for rådet. og rart at høre, at du alligevel har været der også 🙂

  7. >He he – min familie rågriner af mig og mit håndsprit – og okay… indrømmet… Jeg har det liggende overalt, og ja.. jeg ER hystersk på nogle områder, og specielt hvad det angår – men jeg lover dig, hvis du vidste hvad du rager til dig af baktusser på en helt almindelig dag i det offentlige rum, ville du også spritte 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s