>Lidt på hovedet

>

Jeg håber virkelig, aller inderst inde, at han bevarer sin evne til at vende det hele lidt på hovedet en gang i mellem.

IMG_4420

Og så ville jeg ellers ikke sige andet med dette billede. Det var nok mest bare for at dele ham jer lidt med jer. Han fylder så meget i mit hjerte og mit liv, og så lidt her på bloggen. Det er godt sådan, synes jeg. Men i dag skulle han altså alligevel lige fylde lidt mere her også.

7 thoughts on “>Lidt på hovedet

  1. >Hvis du vender det hele på hovedet, så gør han nok også :-)Hvor er han skøn!Og jeg syntes det er skønt, at du har et frirum her på bloggen!KH C

  2. >New York City upside down – jajaja – den unge mand vil helt sikkert erobre verden engang, og med den charmerende udstråling, glimtet i øjnene og den kække hutteliHUT-hat, er han allerede godt på vej – fremtidens kvinder vil med garanti sende ham længselsfulde blikke….din yngste-mand er en rigtig supermand;D gi' ham en krammer…

  3. >Nielsen37 – selv tak Mette :-)Cristine – det er jo netop det med det frirum. Men nogen gange kradser det altså i mig for at dele den side også. Anette – he he he, den kække huttelihuthat er faktisk hans underbukser 😀 Han er hermed krammet! Tak.

  4. >Årrrrh så sejt….et bælte i livet og så er det et par yderst praktiske og meget moderne bukser……Fed hat …..jeg spår ham en stor karriere som stylist!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s