>Med Jevatasken i nakken og knæstrømper i kinaskoene

>

Kan du huske din første skoledag? Hvor du stod med Jevatasken helt oppe i nakken, fordi den var gabende tom og let som det nylon den var syet af. Og hvis du var pige, havde du måske, ligesom jeg, fået nye bløde kinasko, du kunne stikke de hvide knæstrømper ned i?

Sådan så jeg ud på min allerførste skoledag for 30 år siden:IMG_1170

Jeg har desperat forsøgt at printe alt det ud, jeg kunne finde på UCC’s intranet for studerende på læsevejlederuddannelsen, så min taske ikke ødelægger mine frisure i nakken i morgen, når jeg stiger på skoletoget til mit livs fjerde første skoledag.

Og der midt i printningen ser jeg det:

Untitled

Sagde jeg, at det var læsevejlederuddannelsen, jeg skal starte på? Jeg må hellere se vejledningSfilmen godt igennem inden. Jamen, for H…… da!

Helt ærligt, skal jeg skrive en mail til dem og sige det? Altså jeg mener, det er da pinligt det der. Eller det bare mig?

(Du kan godt se det, ikke? Det er ikke bare mig, vel?)

9 thoughts on “>Med Jevatasken i nakken og knæstrømper i kinaskoene

  1. >Haha, nej, det er ikke bare dig.Jeg sidder ofte og retter ugebrevene fra Klaras klasselærer med rød pen og understregninger. Har dog ikke sagt noget. Endnu.Men sådan noget dér, officielt, på en hjemmeside, det synes jeg du skal sige. Det betyder jo noget for dem. Og det er nok bare en webmaster, og ikke en læsevejleder, der har skrevet tingene på siden?

  2. >Nej, der ramte du også lige en af mine knapper! Og ja, sig det til dem, det kan sagtens være at det er en webmaster der har været på spil (et håber jeg).Rigtig god første skoledag – for fjerde gang.

  3. >Julia a pas på med det, for lige pludselig siger junior det for mig. Det skete nemlig for min mor en gang 🙂 Hun havde kommenteret min lærers stavefejl i infosedler, og rap i replikken som jeg som 12årig også var, brugte jeg den en dag på ham. Han kommenterede nemlig, at jeg ikke brugte nok tid på at lære at skrive pænt/nydeligt, og så siger jeg til ham: Og ved du hvad, du har ikke brugt nok tid på at lære at stave, for min mor retter nemlig dine stavefejl hjemme! Han blev hed i kinderne og jeg fik high five af klassen 🙂

  4. >A-T – du har fuldstændig ret :-)Julie_a – Auch, mon også mine forældre gør det?Anne – Beskeden er givet videre, og de var glade for det. Det er dog ikke rettet endnu 🙂 Christine – jamen, det synes jeg da også :-)Onkel Anne – Fra børn og fulde folk, ikke?Nette – også dig. jeg må virkelig være opmærksom næste gang jeg skriver noget hjem til forældrene 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s