>JEG.MÅ.EJE!

>

Prøv lige at se, hvad Lis har set på Formland (jeg håber det er ok, at jeg har lånt hendes billeder. Kunne ikke finde dem andre steder):

IMG_5852

SCRABBLESMYKKER!

IMG_5856

Er de ikke bare som skabt til mig? Og tænk, jeg har snart fødselsdag.

LINK LOVE til den butik i Aalborg, hvor NOGEN kan købe en fødselsdagsgave til mig. En ring will do it. Selv om AB i ørene også ville vække lykke. Dejligt med familie i Nordjylland lige pludselig, ikke? Hint hint, wink wink, nudge nudge, know what I mean?

8 thoughts on “>JEG.MÅ.EJE!

  1. >AB – det er da lige præcis DIG. Efter din lille duel med italieneren tænker jeg på dig, hver gang jeg ser noget med scrabble….som i sidste uge, hvor jeg i en genbrugsbutik i provinsland stødte på en broderet 'scrabble-plade'. Var liiiige på nippet til at købe den og sende den til dig…have a nice day scrabble-girl….

  2. >Du har OM NOGEN fortjent den ring eller de stickers, AB! Og du må altid planke mine billeder:)Jeg er altså også ret glad for min 'benzinring';)KRAMLis

  3. >Jane – ja ikke?Anette L – Hvor feeeed! det er da en herlig idé med en broderet scrabbleplade 🙂 Og hvor er det en dejlig tanke, at du har tænkt på mig, da du så den. Tak for det!Annette – jamen, de er jo næsten også for oplagte :-9 Utroligt at jeg ikke allerede ejer en sådan ring. Men hvilket bogstav skal jeg så have, når jeg nu kun kan få ét? Et S, måske? (navnet på manden min)Lis – takker! Og Q8 er genialt! Nette – ja, vi var vist inaktive i mere end 7 dage – en af os…ahem…kunne godt være mig. Undskyld. Skal jeg starte et nyt spil? Jeg vil frygtelig gerne slå dig 🙂

  4. >Jeg hørte aldrig fra dig, da jeg tilføjede mit sidste ord. Men jeg syntes også, det var frygteligt besværligt, for jeg tjekker kun den adresse en gang ugentligt normalt. :-)Har du min direkte mail?

  5. >Nette – smid mig din direkte mail på min mail. Du kan læse den i venstre side øverst. Så starter jeg et nyt spil, og så skal jeg nok holde mig ved ilden 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s