>Dette kunne være indlægget

>

…hvor jeg fortalte jer i detaljer om mine sidste to nætter med et barn og en masse bræk…ud over det hele…og så videre.

…hvor jeg fortalte jer om, hvordan det var at have det samme opkastende barn med på arbejde i Ottendeklassen i dag, hvor han totalt stjal rampelyset som ugens ekspertgæstelærer i bondegården og dens dyr og deres lyde.

…hvor jeg fortalte jer om hvor fede ungerne i Ottendeklassen er og om hvor meget jeg allerede elsker at være sammen med dem.

…hvor jeg fortalte jer om verdens bedste job, som nær var blevet verdens værste, men pludselig tog en drejning og endte med at være verdens bedste igen.

…hvor jeg fortalte jer om hvor meget dygtige ihærdige danskpiger intimiderer mig og får mig til at føle mig uforberedt og useriøs, når jeg ikke skriver alt, hvad læreren siger, ned i mit hæfte.

…hvor jeg fortalte jer om min første skoledag på læsevejlederuddannelsen.

…hvor jeg fortalte jer om sidste weekend, hvor jeg syede så mange gardiner at mine øjenlåg pludselig begyndte at glide sidelæns i, istedet for oppefraogned.

…hvor jeg fortalte jer om brombær i min have, som jo ellers kun havde græs, da jeg overtog den sidste år, og som nu har lavet 37 jordbæraflæggere til mig, som jeg skal fråde i til næste år.

…hvor jeg fortalte jer om hvor mega dårlig tålmodighed jeg har, når det kommer til havearbejde, hvor man altid skal vente til næste sæson, før man ser resultaterne af alt slidet. På nær når det kommer til græs, hvor resultatet sjovt nok er der med det sammen, men forsvinder dagen efter, hvor græsset så igen skal slås.

Men det blev det så ikke. Og så alligevel.

God weekend!

2 thoughts on “>Dette kunne være indlægget

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s