>Mavesko

>

Det er en af de aftener, hvor jeg er fuldstændig blank i hvad jeg skal skrive indlæg om. Der kommer simpelthen ikke noget frem oppe i hjernen, når jeg sidder med fingrene på tastaturet og venter. Eller jo, noget kommer der jo frem. Men er det interessant? Relevant? Elegant? Markant? Ekstravagant? Militant? Eller noget andet, der rimer på fjant? Nej, vel?

…nada, kommer der…

Hmmm, noget må man da kunne skrive om, efter en weekend med masser af samvær, hygge og rødvin. Det er bare som om ordene ikke rigtig vil formes, så det personlige og nære bliver almengyldigt og deleværdigt for jer derude. Kan eventuelt have noget med rødvinen at gøre.

Nå, men shopping kan man altid hive et indlæg hjem på. Og jeg har købt de bedste par sko, jeg har haft på i meget lang tid. Sorte og tidsløse. Man kan fristes til ligefrem at kalde dem transhistoriske. De har eksisteret lige så længe som jeg og længere. Klassikere simpelthen.

Og meget meget billige. Og så fåes de både i størrelse 37 og str. 25. En slags mor/barn-sko:

IMG_4814

Maosko, også kaldet mavesko af dem der bruger str. 25, er hittet her i hjemmet i disse dage. Super Brugsen er dealeren. Og jeg KAN ikke malke mere ud af denne ligegyldighed nu, så vi snakkes bare ved i morgen, ikke? Godnat.

4 thoughts on “>Mavesko

  1. >Jeg havde helt glemt, at kinasko eksisterede. Jeg bliver da nødt til at købe et par til mig selv og et til min lille dreng. Mon de har dem i størrelse 22?Tak fordi du mindede mig på det! 🙂

  2. >Julie – Ja, de skal da pimpes!UR – Maoreality er det nye sort. Eller pimpede sort!imangelafbedre – Velkommen til bloggen! Jeg tror også de var i str. 22. Afsted med dig 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s