>Carl

>

…er kommet til verden, og han bor lige ved siden af os. Og i aften har jeg siddet med 3700 gram lækker Carl i mine hænder. Kan simpelthen ikke få følelsen ud af armene igen, selv om han nu ligger sødt og putter i sit eget hus. Det er som om, der stadig ligger 3700 gram velduftende pludder og hyggesnuer i min højre arm.

Aaaaaah, nyt liv dufter godt!

IMG_4818IMG_4821 IMG_4820

4 thoughts on “>Carl

  1. >Carl har fået fint sengetøj.Hvor sejt egentligt, at have sengetøj med eget mærke.Gad vide, om nogen ville synes det var lige så sejt, hvis jeg fik sådan noget? Nogen gange er det bare ikke sjovt at være voksen. 😀

  2. >Nu siger du duften – jeg tror også, at det er vægten 3700 g, det passer lige i armene på en eller anden måde. For flere år siden læste jeg et sted at en dværgflodhestbaby vejer ca 3700 g, siden har jeg haft et blødt punkt for dværgflodheste – vi har ligesom noget til fælles.Fint sengetøj, han er heldig, ham Carl 🙂

  3. >Nette – Ja, jeg vil også have mit eget navnemærket sengetøj. Ligesom min bedste havde. Broderet med engelsk broderi i hjørnerne. Kan du ikke huske de pudebetræk? SÅ smukt!intetnytundersolen – jeg kan godt lide tanken om babyflodhestene. Jeg kan i det hele taget godt lide både babyer og flodheste :-)Maria – Wauw, tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s