>Genialt eller Gak Gak?

>

Nordjyllands Trafikselskab har en ny kampagne kørende, som de selv kalder Gak Gak. Deres seneste påfund er at give stor rabat på busbilletterne hele september måned, hvis det regner!? I så fald falder billetprisen fra 18 kr. til 10 kr.

Jeg synes personligt at det er genialt, og jeg nyder, at der endelig er kommet lidt gas & gøgl ind i den offentlige transport. Det kunne man lære lidt af her i Hovedstadsområdet og i DSB, hvor humoren virker til at være det, man smører skinnerne med og kører lifligt henover, mens man rynker panden yderligere et ryk. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at det er min allerbedste drengedukke, der er på spil i det nordjyske. Derfor deler jeg også gerne denne ekstra bonuskonkurrence med jer:

Du kan nemlig vinde et rejsegavekort på 10.000 kr.!

Alt du skal gøre er at filme din bedste, skøreste og sjoveste regndans og sende den til Gulerod@NTInclusive.dk inden den 15. oktober og så deltager du i konkurrencen om et rejsegavekort til Besttravel på 10.000 kr.

Er videoen for stor til at sende via mail, er du også velkommen til at uploade den via YouTube og sende et link til NT.

Alle de indsendte film vil blive uploadet via YouTube og vist på NT’s hjemmeside, Facebook og www.NordjyllandsTrafikselskab.dk.
Bliver din film udtrukket som en af de 3 finalefilm den 15. oktober 2010, deltager du i afstemningen om at vinde et rejsegavekort på 10.000 kr. 
Vinderen af afstemningen vil få direkte besked den 31. oktober.

Og næste gang, det regner i hovedstadsområdet tør jeg næsten godt love jer, at I dagen efter kan finde mit bud her på bloggen.

Et stykke regndans coming up! Indtil da, lad os nyde denne her sammen:

…og hey, smid mig lige et link her i indlægget, hvis du poster din video på youtube, ikke? Jeg er så forbandet nysgerrig!

3 thoughts on “>Genialt eller Gak Gak?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s