>Lidt til ørerne

>

Nogen kalder det synkronitet. Jeg har altid bare kaldt det for en ønskeseddel og her kommer lidt flere til listen. Hvis du vil se hele listen, så klik på ØNSKER.

Siden jeg hørte hende i Come Together, hvor hun gjorde HELP til sit helt helt eget nummer, har hendes stemme haft en helt særlig plads i mit sind. Og tænk, det gik op for mig, at jeg stadig ikke har fået købt nogle af Annika Aakjærs to albums. Dem vil jeg forfærdeligt gerne have!

7332181018530 annika_Aakj__r_-_Mission__rOg lige så længe jeg kan huske har min mor duftet af Anais Anais eller Shalimar og haft disse hvide blomster i ørerne. Jeg bruger ikke Anais Anais, ej heller Shalimar, men ørestikkerne…DEM har jeg altid misundt hende.

3539207_0 Og jeg kan stadig genkalde hendes søde duft for mit indre, selv om hun sidder i nord og jeg i øst. Det der med sanser, ikke? Røvfascinerende, er det!

Og du skal da have en lille musikgave lige tilbage i hovedet. Så prøv lige at høre Annika Aakjær selv her (apropos al min snak om Natasja på det sidste):

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s