>Kære dig i den bordeauxrøde Peugeot 306

>

Undskyld, at jeg flippede dig fingeren i dag! Det var virkelig ikke meningen og jeg lover dig, at jeg virkelig aldrig har gjort sådan før.

Men den måde, du valgte at lægge din bil under to meter bag min på motorvejen, tændte altså et eller andet i mig. Jeg ved ikke om det var, fordi jeg i forvejen kun kørte 130 km/t i overhalingsbanen, sammen med alle de andre 100 biler, der også lå derude. Eller om det var fordi jeg ikke pressede min bil ind i mellem de 100 andre biler, jeg var ved at overhale inde i midterbanen. Jeg hverken kunne eller ville køre hurtigere end jeg allerede gjorde. Eller måske var det slet ikke mig du ville tæt på. Men bilen foran mig. Og bilen derefter. Det var nemlig det, der ville ske, når du ville få presset mig ind, så du kunne komme forbi. Bevares, hvis der havde været fri bane, havde jeg kørt min bil ind længe før jeg gjorde. Og du havde kunne ræse videre frem med 160 km/t, og vi ville aldrig have hilst på hinanden. Men i dag ville du blot kunne køre de 6 meter længere frem, hvor du igen ville få muligheden for at kysse bagkofanger med en anden bil end din egen. Er du egentlig klar over, hvor farlig en situation det er?

Og ser du, jeg havde tre af mine venner med i bilen, og det var jo faktisk min opgave at bringe dem sikkert frem, idet jeg var den, der sad bag rattet. Og faktisk var det slet ikke min bil, men min venindes bil, jeg kørte i. Og jeg havde den der mærkelige følelse af ansvar. Jeg ved ikke, om du kender den. Den sidder lige mellem hjertet og hjernen et sted. Og ansvar kan man godt føle for andre mennesker end sig selv. Sådan fungerer den følelse somme tider. For nogen.

Så ja, jeg gav dig fingeren i frustration, da jeg endelig fik mulighed for at komme ind i midterbanen, og du ræsede forbi. Og ja, det var barnligt og umodent og ansvarsløst af mig. Og jeg er slet ikke stolt af det. SLET ikke. Især ikke fordi, det fik dig til at glemme, at du kørte på en vej med andre biler og fokusere ene og alene på at hævne dig tilbage på mig, hvilket resulterede i, at du sagtnede farten og smed dit McDonaldskrus ud på forruden af min bil, mens du gestikulerede en hel masse ud af den åbne siderude. Jeg så desværre ikke det hele, du forsøgte at fortælle mig, heller ikke anden gang du kørte op på siden af mig, da jeg jo også skulle se, hvor jeg kørte. Så du må sende mig en mail med resten, hvis det var vigtigt for dig, at jeg fik det hele med inden du zigzaggede dig videre igennem trafikken.

Så igen, kære bilist i den bordeauxrøde Peugeut 306. Undskyld, at jeg gav dig fingeren. Det skal virkelig aldrig ske igen.

8 thoughts on “>Kære dig i den bordeauxrøde Peugeot 306

  1. >Fuck, det er mit største mareridt det der – at møde sådan en bilist, for man har meget få chancer. Imponerende du holdt hovedet koldt, og kun gav ham en venlig finger. Pfew, blev helt svedt at læse indlægget.

  2. >Uii en idiot! Jeg ville ikke turde give fingeren af frygt for at manden (sic!) gør noget endnu mere dumt, men jeg forstår til fulde at du gjorde det!

  3. >Jeg håber du har rystet oplevelsen af dig? Godt at du og dine venner er ok.Jeg sender svinagtige tanker i retning mod idioten i Peugeoten! KH M

  4. >Åh, kæmpe-kæmpe-kæmpe idiot!Jeg har været ude for en der lignede, det er simpelthen så ubehageligt. Og så ufatteligt at de ikke kan få ind i hovedet, at man ligesom ikke kan komme hurtigere frem alligevel, når der er biler foran og biler til siden. Og i glimt kommer jeg til at ønske ting, som jeg ikke kan få mig til at sige højt.Men. Ham min mand, som kører næsten 200 km. på motorvej her dag, siger at mange af den slags lige kan køles lidt ned og mindes om at lægge lidt afstand, hvis man giver sin forrude en ordentlig omgang med sprinkleren. Dem der kører helt oppe i nogens bagerste kofanger får nemlig næsten lige så meget glæde af sådan et sprinkl som man selv gør. Men så igen… Kan det mon være farligt? Hm… Det ville bare være så rart, hvis der var en måde at få dem til fornuft på. Uden at invitere til road rage og endnu mere galskab. Men jeg forstår virkelig godt den finger!

  5. >Sådan en fucking røvbanan!!! Hvad bilder han sig ind? desværre tænder en motorvej noget i mig. Specielt inden jeg fik piller mod tossetheden. Jeg kunne sagtens tage sådan en opfordring op, som ham idioten der ville give dig. Faktisk ville jeg have smækket et bind med kødsåret åbent lige i smasken af hans forrude. Eller jeg ville give max gas og køre fra ham.Jeg må med skam indrømme, at jeg er en af dem, der tit har leget jagt på motorvejen, bare fordi jeg kunne! Men jeg blev lidt forskrækket en gang, hvor jeg kørte i en vens bil – en super turbo porche cayenne – lå med 210 km/t og kørte ræs med en tysker. Skulle så lige sende en sms samtidig, og det var kun fordi min veninde råbte højt, at vi ikke nåede at flyve ind i autoværnet. Det gav hjertebanken og siden har jeg tænkt mig om.Men jeg bliver bare så provokeret af den slags idioter.Hov en anden gang hvor jeg faktisk var på vej på fødegangen, var der en billist der kørte totalt åndsvagt. min søns far gav ham fingeren, og tænk dig manden stoppede, kom hen til vores dør og ville snakke. Men jeg KASTEDE mig over i føresiden og låste bilen. Det gjorde ham endnu mere pissed, og han bankede vildt på ruden. Vinduet blev rullet ned, og han skreg et eller andet på et uforståeligt sprog og jeg skreg endnu højere: HVIS DU IKKE STOPPER NU SÅ FØDER JEG!!!Manden gik lige så stille tilbage til sin bil med et undskyld 🙂

  6. >Jeg forstår dig, men vær glad for, du ikke bor her i Århus. For et par uger siden, var der en kvinde, der fik tæv for at ryste på hovedet af et par fyre på en knallert. :-O

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s