>En af den slags dage

>

…hvor man går lidt trættere hjem fra arbejde end ellers. En af den slags dage, hvor eleverne er ukoncentrerede og urolige, fordi de hver især er seksten andre steder end lige der, hvor du gerne vil have dem til at være, nemlig i din historieundervisning. Hvor deres teenagehjerner og –hjerter, som jeg jo normalt elsker så højt, beordrede dem til at være useriøse, pjattede, flabede og møgirriterende. Og hvor jeg selv var alt for træt, uengageret og uoplagt til at kunne tackle deres mandagsblues på en konstruktiv og voksen måde.

Måske var det barnligheden fra gårsdagens motorvejsrage, der hang ved mig i dag?

Måske er det fordi jeg savner min weekend, som jeg jo glemte i Jylland på et inspirerende konferencecenter?

Måske er det bare regnen?

1106774496Jeg vendte, om ikke andet, barnligheden til noget positivt, da jeg kom hjem, og meldte mig, Skrupsakken og manden til Cirkelines fødselsdag på Anemoneteateret på søndag. Og i aften vil jeg tage ind og nyde en stund i løgnenes verden sammen med skønne Julia og forhåbentligt en masse andre søde blogpiger. Ses vi derinde?

One thought on “>En af den slags dage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s