>Pinocchiotider

>

Kan du også nogen gange mærke din næse vokse, som du snakker?

IMG_4854 

Som når du kan mærke løgnen vokse, som du siger den højt. Jo flere gange du siger den, jo større og mere indviklet bliver den. Og pludselig en dag bliver den så stor, at du selv er begyndt at tro på den.” Sådan nogenlunde ordret hørte jeg en rødhåret klog dame udtale sig i aftes.

Der bliver, for tiden, skrevet meget i blogland om Julia Lahmes nye bog “Sandheder fra en løgner”. Og dette indlæg bliver et af de mange i rækken. Hvis der er noget den kvinde kan, så er det noget med markedsføring og branding. Fantastisk idé at invitere sine bloglæsere med til sin book launch og på den måde gøre opmærksom på sin nyudgivelse. Jeg tænker: Genialt!

Jeg var selv derinde. Inde på Café Royal på Amagertorv, både fordi jeg læser Julias blog dagligt, og fordi hun er et menneske, jeg holder meget af personligt også. Og jeg glæder mig til at læse denne nye bog fra hendes hånd. Jeg har ligesom mange andre haft stor glæde af både “Hvor lagde jeg babyen” og “Hvad ved præster om SORG?”, som hun også har skrevet. Den sidste havde jeg både glæde af personligt, da min kære bedste døde, og jeg har også delt den med en anden veninde, som stod midt i sin egen store sorg og manglede ord.

Hvad er kendetegnende, for mig, ved Julia, er hendes integritet og ligefremhed. Og da jeg skimmede bogen igennem i aftes, inden jeg lagde mit trætte hovede på puden, anede jeg allerede den samme integritet og ærlighed i bogens sider.

Jeg kender Julia og bakker hjertens gerne op om hendes projekter, ligesom jeg oplever, at hun bakker op om mine, men hvor ville det være dumt af mig at lyve om en bog, der netop handler om at lyve, synes du ikke? Så lige så snart jeg har tygget mig igennem bogens krakelerede glansbilleder skal du få min bundærlige mening om den. På æresord!

2 thoughts on “>Pinocchiotider

  1. >Jeg glæder mig også til at få fat i bogen, og komme i gang med den. Læste en artikel i FEMINA omkring bogen og Julia og fik allerede tåre i øjnene over den ærlighed og ligefremhed der strømmede derfra. gad vide, hvad der sker, når jeg læser bogen. Jeg kender ikke Julia personligt, men fornemmer det samme som du skriver og derfor tror jeg, det er virkelig godt, at hun er til, for der skal være en der går foran, og det syntes jeg hun gør med stil. Med altid KHCristine

  2. >Jeg glæder mig også meget til at læse bogen! Og jeg håber at hendes ærlighed og mod, giver os andre lidt mod til at gøre hende kunsten efter!Tillykke med dit venskab med hende, Jeg er sikker på, at hun er fantastisk at have i kredsen af ens venner!Og så kig lige hvad ud har vundet hos mig 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s