>Leopold scorede for vildt!

>

Kære Gule Fugle. I denne weekend var jeg med en af de nye drenge hjemme. Han bliver kaldt Skrupsak. Ham og hans forældre er vist ikke helt for friske, for de glemte først at tage mig med hjem fra børnehaven i sidste weekend. Men så fik jeg endelig oplevet børnehavens ro og fred i weekenden. Jeg siger jer, det er et HELT andet sted, når I ikke er der!

Vi kom hjem fredag og fik besøg af nogle gode venner, som heldigvis godt gad se Disney Sjov med mig. Det er jeg jo efterhånden blevet vant til at se ved alle jer gule fugle om fredagen, så jeg ville nødig gå glip af det to weekender i træk. De viser jo IKKE ligefrem Disney Sjov i børnehaven i weekenden.

Nå, men lørdag blev jeg glemt igen. I hvert fald snakkede Skrupsak meget om en legeplads, der skulle bygges den dag. Og da de kom hjem senere på dagen, havde de rigtig været ude og grave og bygge. Det var vist godt, jeg blev glemt, for det lyder som noget af en omgang for en lille løve som mig. Næææ, så ville jeg alligevel hellere hygge mig inde på Skrupsakkens værelse med alle hans biler og Legoklodser.

Søndag var helt sikkert min yndlingsdag sammen med Skrupsak. Der var vi nemlig i teateret og fejre fødselsdag for Cirkeline. Og ved du hvad? Vi snød os ind! Man skulle nemlig være 4 år for at komme ind og Skrupsak er ikke en gang tre! Hold da fast, hans mor og far havde digtet mange løgnehistorier om hans alder, inden vi kom derind. Og så spurgte billetdamen ikke engang om det. Mega skuffelse!

Hele forestillingen igennem sad jeg som fortryllet og kiggede på Cirkeline i sin smukke røde kjole. De vuggende sorte pletter hypnotiserede mig, og jeg havde kun én tanke i hovedet: At komme tæt på hende så hurtigt som muligt. Jeg MÅTTE bare op til scenen efter forestillingen og vise hende min smukke manke. Jeg fik Skrupsak til at hjælpe mig, og som en af de sidste i fankøen fik jeg endelig lov til at snakke med hende. Og hun var helt og aldeles vidunderlig.

foto

Det tog os ikke mange sekunder at mærke forelskelsens kriblen i maven, og da de andre så væk, smuttede vi ud af bagindgangen til teateret og løb så hurtigt vi kunne. Væk fra råbende børn i teateret og børnehaven. Væk fra et rakkerliv med ny bolig hver weekend. Væk fra mus i flertal og liv i ensomhed og forglemmelse.

Og nu sidder vi her på Costa Del Sol, hvor solen den danser. Og Cirkeline kigger mig i øjnene og siger, at hun elsker mig, og jeg synger sonater i det klare måneskin.

___________XXX___________

….ok, lidt kunsterisk frihed tog jeg mig i genfortællingen her på bloggen. Men vi kommer meget tæt på sandheden. Dog er Leopold ikke skredet med Cirkeline, eller blevet hypnotiseret af hendes vuggende sorte pletter, i den rigtige version (Vi skulle jo nødig have alle ungerne på nakken for den smutter også), og ja, vi løj ham også med op til farfar og farmor, så han kunne fortælle om farmors lækre fiskefrikadeller. Kids love that fishy stuff! …og det var Skrupsakkens idé, hvis nogen spørger. At du ved det!

2 thoughts on “>Leopold scorede for vildt!

  1. >Jeg elsker de der bamser, som følger ungerne! De får jo et helt fantastisk liv på den måde. Og sikke en weekend I har haft.I Rasmus' klasse i 1. havde de læsefidusen med hjemme på skift. Jeg havde syet tøj og en pose til ham, han kunne være i, og sjovt nok var det det tøj han brugte frem for det han havde fra build a bear 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s