9 thoughts on “>Jeg har tegnet på min væg

  1. >Sådan AB – voksne må da godt tegne på væggen….ikk'? Alternativet til wallstickers og børne-krimskrams….men læg for eftertiden alle tegne og malerekvisitter på øverste hylde, så guttermanden ikke bli'r fristet til samme syslerier – rigtig god weekend;D

  2. >Anne – Tak! – faktisk er det ham, der har startet trenden he ri huset. Han lavede sit første wall art tre dage efter vi havde malet hele hytten hvid!Lone – Tak! – jeg kommer gerne til NJ et smut og tegner :-)Astrid – tak! – og som sagt, han har vist vejen for mig :-)Anette – ja, se'fø'li' må voksne det. Og wall stickers er fede, men ikke særlig personlige, vel. Og så er de skide dyre! Vi er way past at kunne skjule farvelader for ham den lille. Heldigvis 🙂

  3. >Må man godt det?? Altså tegne på væggene??? (en ting er at man gør det, men jeg har altid lært at de må man ikke…)Vi har nu godt nok også gjort det her hjemme på yngstens værelse…I øvrigt malede jeg selv disse her i min gamle lejlighed, for mange år siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s